utorok 12. marca 2013

hypnoticdress

Keď sa vám v sobotu, nedeľu aj pondelok nedarí, niečo sa kazí alebo dostávate nečakane zlé správy, máte dve možnosti: sadnúť si do kúta, mrnčať a dupať nožičkami (vyskúšala som, verte mi, vôbec to nepomáha) alebo je tu aj možnosť druhá, zhlboka sa nadýchnete a vydýchnete, prečítate si kúsok novej knižky, kúpite si čerstvú mrkvovo-jablkovú šťavu, sadnete si a budete spájať a lepiť a tvoriť a kombinovať a tešiť sa, ako sa raz v budúcnosti z vášho výtvoru bude tešiť ten, komu bol súdený, dospejete k názoru, že tie nové topánky mať musíte, na pery nanesiete jahodový balzam s trblietkami, zbaštíte najlepší domáci hummus (nesúď jedlo podľa mena!), pôjdete na dlhú prechádzku so psom, dáte si obed s niekým, koho máte radi a uzavriete dohodu s vesmírom, že odteraz už stačilo a bude len dobre.





tieto brošničky som dostala na Vianoce - jednu od mojej kamarátky Lucky a druhú od môjho drahého, úplne neplánovane, nedohodli sa na mňa a pritom sú obe handmade od jednej a tej istej slečny :)




dress Zara | earrings H&M | shoes stolen from my mum | bag Nikkita | coat Mango | brooches habeco

Foto: Lucka (yummy)

When life gets tough (as in "everything goes wrong for three days in a row") you have two choices: you can grumble or weep, but I did try those and it didn't help a bit, so I wouldn't really recommend it.. But then you have the second choice, you can take a deep breath, read a book, buy fresh carrot - apple juice, craft something fresh (and pink, pink always helps), buy new shoes (there isn't a problem new shoes could not solve!), eat the best homemade hummus ever, take your dog on a long walk, eat lunch with someone you love and ask universe to do you a favor and make everything wonderful, starting now.

18 komentárov:

  1. páni, to vieš všetko tak pekne skombinovať...ja vôbec nemám taký štýl ani vkus, no čo už...ale veľmi ti to pristane...a teda verím, že to už bude v tvojom živote lepšie :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeeej, ty si zlatá, ďakujem krásne za kompliment :)) jasnée..to len tento týždeň je dáky na prd, ale snáď to čoskoro prejde, ďakujem :)

      Odstrániť
  2. ach aj ja som mala strašne blbý víkend. tak som si dnes na truc dala samodržiace pančuchy, šaty a krásne topánky nech sa všetci aj poserú, nebudem vyzerať ako sopel len preto že sa cítim ako sopel :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. myslela som,že krajšie outfity už nemôžeš vymyslieť,tento to zase prekonal,krásne :) a súhlasím so salome,máš talent na kombinovanie vecí,vždy to vyzerá skvelo :))
    ten tvoj prístup sa mi vážne páči,dúfam,že dohoda s vesmírom platí,je uzavretá a s brošničkami je to úplne milé,zlaté

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ty si zlatá, ďakujem :-*
      zatiaľ vesmír môj odkaz asi nedostal, ale snáď už čoskoro :D ďakujem :))

      Odstrániť
  4. mega napísané, skvelý článok. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásne šaty a topánky. Brošničky sú zlaté. :) A s tým sedením v kúte máš úplnú pravdu. Čím viac sa zamestnáš tým lepšie. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. váu.. až na tu kabelku je to oblečení maximálně luxusní!! navíc si to skvěle zkombinovala.. závist ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne :) a pritom irónia, všetko skoro je z výpredajov, len tá kabelka je jediná aká vznikla z kvalitných materiálov, ručne šitá , takže by som aj povedala, že možno práve tá je najluxusnejšia :D :)) ďakujem :))

      Odstrániť
  7. Veľmi pekné! Tie šaty Ti pristanú.
    Máš veľmi pekný blog ... som Tvoja nová čitateľka ;)
    http://www.margifashion.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. kráááásne, príjemné na teba pozerať a tie náušničky sú nádherné

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár ♡ (len z tých negatívnych som smutná :D