streda 24. októbra 2012

pinkshoppingbagmintelephantsweater

Je veľmi pravdepodobné, že najbližších pár dní týždňov odteraz veľmi často na mne uvidíte tieto nohavice alebo sveter. Budem sa snažiť rôzne ich kombinovať, aj keď ani jednému kúsku neviem odolať. Takéto nohavice som hľadala celé roky a ten sveter..ešte aj predavačka ho pohladkala a pochválila ma keď som platila :)

Ak by vás zaujímalo, prečo sa fotím v kuchyni a s takouto taškou, tak vedzte, že takto vyzerám, keď sa vrátim z nákupu a idem piecť najchutnejšiu / najjednoduchšiu / najrýchlejšiu dobrotku na svete. Ste zvedaví? Recept s postupom comming soon ! ;)

PS. tá kuchyňa je krásna, ale, bohužiaľ, nie je moja
Foto: Lucka












pants + sweater + earrings Forever 21 / shoes from Milan / shopping bag from Copenhagen / bracelets Promod + DIY


I dare say that the few coming days weeks from now on I'll be wearing these pants or sweater. I'll try not to wear both at once, but I can't resist any of them. I've been looking for pants like these for ages and even the shop assistant almost hugged the sweater saying I made a good choice while I was paying for it :)

If you are interested, why do I take pictures in the kitchen with a shopping bag, let me tell you that this is what I look like when I come back from buying groceries and getting ready to bake the most tasty / easy / fast yummy goodie in the whole world. Are you curious? The recipe is coming soon :)

PS. the kitchen is beautiful, unfortunately, it is not mine


15 komentárov:

  1. Tak ten je úžasný,ta barva a vzor slonů,mmm! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. strih svetríka sa mi až tak nepáči, ale farba a sloníky na 1* :) okrem toho si to pekne zladila s ružovou..vystižné slovo pre túto kombináciu ma napadá cute :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. oooooooooooooooo tie nausnice :) pristane! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tie biker boots su very mnam! (docerta, mala som si aj ja ten sveter kupit, dalsi rovnaky kus oblecenia hore dole :D )

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tie su uzasne, vies jake pohodlne..a idu ku vsetkemu ! (podla mna) honey, po sveter sa mozes vzdy vratit! cert to vem, uz je to jedno :D

      Odstrániť
  5. To je ten najlepší vohoz :) čo som na tebe videla ... všetko je dokonalé dokonca aj tie farby krása ... a tie boty milujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. takéto rifle sa mi vždy strašne páčili! a outfit krásny ako vždy basha :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jsi královna Bashalandu s tím nejprimisimóznějším svetříkem. Ta kuchyň sice možná zatím není tvoje, ale jednou takovou budeš mít a upečeš nám v ní ty nejlahodnější cukrovinky. Platí? ;-)
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ooo ďakujem všetkym za krasne komentare :*

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár ♡ (len z tých negatívnych som smutná :D