pondelok 5. novembra 2012

theyesornoblueshoes

Musím sa priznať, že niektoré kúsky v mojom šatníku sa v ňom ocitli doslova náhodou. Naozaj. Nie náhodou, idem-hľadať-nové-džíny-a-kúpim-si-sveter alebo nemala-by-som-si-teraz-nič-kúpiť-lebo-sú-tri-týždne-do-výplaty. Proste náhodou, ako keď idete do tesca kúpiť cukinu a domov sa vrátite s tromi novými pančuškami, novým svetrom, šnúrkami do topánok a čelenkou, ale bez cukiny. Tak ja som sa raz takto vybrala do jedného shopping centra, ktoré sa nachádza asi štyri kroky od môjhho pracoviska, kúpiť si obed a do práce som sa vrátila s plným bruškom a novými šatami. Týmito šatami. Nikto sa mi ale nemôže diviť, že keď som ich, prechádzajúc popri obchode, periférne zahliadla, tak asi tak o tri minúty boli moje. Nosila som ich celé leto a pokračujem v tejto misii aj v zime. V dnešnom príspevku vás ale budem trochu skúšať.

Mám topánky, parádne, žiarivé, modré a (aj keď moja mama tomu stále neverím) pohodlné. Ale akosi neviem, k čomu by som si ich obula. Celý deň som behala v tomto outfite s mojimi momentálne najobľúbenejšími topánkami (hlavne preto, že v práci by mi modré krásavice neprešli) ale pre blog som sa prezula a tak sa vás pýtam:
Čo hovoríte na túto kombináciu? Áno? Nie? Možno? Asi? Alebo sú modré topánky k týmto šatám / pančuškámám príliš? ďakujem :)






dress Camaieu / sweater Forever 21 / belt F&F / earrings from my sister / shoes topankovo
Foto: Lucka

10 komentárov:

  1. tak teraz fakt neviem,ale myslím že tie topánky k tomu fakt,dosť idú :) aj keď,musím priznať,ešte lepšie by to bolo,keby boli vo farbe šálu

    OdpovedaťOdstrániť
  2. je to veľmi originálne, no ja nie som až taká odvážna vo farbách, takže pravdepodobne by som volila iné topánky (aj keď sú krásne!), menej je niekedy viac =)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Miluji výrazné barevné kombinace! Palec nahoru za odvahu :-)

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť
  4. nominovala som ťa tu: http://diytutorialslizzy.blogspot.sk/2012/11/tag-11.html :) ale nie je to povinné

    OdpovedaťOdstrániť
  5. honey, ten opasok? toho sa nahodou nechces zbavit?? hmm? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Topánky <3 Celkovo je outfit podarený :) Však treba priniesť trocha farby do tých šedých ulíc :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár ♡ (len z tých negatívnych som smutná :D