pondelok 17. decembra 2012

Dearsanta...

Týždeň do Vianoc, tak si hovorím, že je ten pravý čas, aby som sa podelila o môj List Ježiškovi... Skoro, ja viem, ale úprimne - všetko, čo nepotrebujem, mám a čo potrebujem, to mi Ježiško nedonesie :) Ale keby teda ešte veľmi chcel (a keď nestihneš, milý Ježiško, nie je krásne dávať darčeky počas celého roka? Máš pravdu. Je.)



  1. Blue Friday, Photograph Print - krásna fotografia nad posteľ, do kuchyne, do kúpeľne... v podstate je úplne jedno kam a ktorá, pozrite si celú galériu, jediný dôvod, prečo ešte nič nevlastním je, že si neviem vybrať...
  2. Tech on Your Trek Back - tajne milujem modcloth, takže, milý Ježiško, môžeš si k môjmu menu pribaliť takmer čokoľvek z tejto stránky... aj keď uznávam, že malá mintová (!) športovo-ležérna kabelka, ktorá sa v správnej chvíli mení na ruksak... to by mohol byť jeden z favoritov
  3. Náhrdelník se zelenou kanvičkou pro panenky And Mary - malá, porcelánová kanvička, ktorú si zavesím na krk a okamžite sa prenesiem do čias dávno minulých
  4. Candied Heart Bracelet - nečakane opäť modcloth...ale tento náramok, to je ako veľké lízatko, ktoré je stále po ruke... niečo pre moje nesmrteľné detské ja!
  5. This is San Francisco by Miroslav Šašek - knižka ilustrovaná českým ilustrátorom Miroslavom Šaškom vyšla prvýkrát v roku 1962 o mojom najobľúbenejšom mieste (meste) na svete. (tip: ak milujete iné mesto ako SF, je možné, že sa nájde knižka aj pre vás)
  6. The Hummingbird Bakery Cookbook - určite potrebujem od Ježiška nejakú skvelú kuchárku. Táto má krásnu obálku a dokonalé recenzie. Ideálny partner.
  7. Zklidňující pleťová voda s panthenolem a mandlovým olejem pro citlivou pokožku - v lete keď som sa dostala do Prahy a do obchodíka značky Manufaktura, po dôkladnom zvažovaní a prezeraní som si vybrala túto pleťovú vodu. Odvtedy sa chystám dokúpiť zásoby minimálne na 5 rokov. Moja pleť si už dávno tak nepochvaľovala.
  8. Mentolová - originálny handmade kúsok, krásna maličká háčkovaná kabelka. Ach. Išlo by nám to spolu.
  9. Tylová suknica - v tejto nádhernej jemnučko ružovej sukničke (tiež handmade!) by mi konečne každý uveril, že som naozaj princezná.
  10. Jewelled Deer Earrings by N2 - s týmito náušnicami by som mala Vianoce každý deň.
  11. Lorraine Pascale's Fast, Fresh and Easy Food - hovorím, že potrebujem aspoň jednu kuchárku od Ježiška. Lorraine Pascale som objavila počas štátnic a sledovať ju je naozaj zážitok. Ide z nej toľko pozitívnej energie! Budete mať pocit, že varenie je presne to, čo ste chceli celý život robiť.
  12. Bum Bum is a Prince - nádherná ilustrácia, krásna, nežná a zvláštna... Asi takto nejak by mohli vyzerať obrázky, ktoré raz budú visieť v izbe mojich detí. Alebo v mojej izbe.
  13. Líška - nie je táto grafika/maľba nádherná? Od Hush, niečo pre nás, večné deti. (túto líšku by som milerada ubytovala na mojich pohostinných stenách)

One week left until the Christmas Eve, so I thought this may be the perfect time to share with you my Christmas wishlist. Pretty early, I know, but I already have everything I don't need and what I need Santa can't get me :) But if he really wanted to get my something... (and if you can't make it, dear Santa, let me ask you, isn't it amazing to get gifts to our loved ones during the whole year? You are right. It is.)

  1. Blue Friday, Photograph Print - amazing print I would love to have in my bedroom, kitchen, bathroom... I don't really care where and which one, they are all so amazing.
  2. Tech on Your Trek Back - I secretly love modcloth, so, dear Santa, you can get me almost anything from this website... even though I have to admit that this gorgeous mint purse that can turn into a backpack whenever needed... well, it could be one of my modcloth fvorites
  3. Náhrdelník se zelenou kanvičkou pro panenky And Mary - small, made out of porcelain, I'll just wear it and it will transfer me into the old times
  4. Candied Heart Bracelet - you didn't expect modcloth again, did you... but this bracelet, it's just like having a giant lollipop close to your hand!
  5. This is San Francisco by Miroslav Šašek - this book, illustrated by czech illustrator  Miroslav Šašek, was published for the first time in 1962 and it shows my most favourite city in the world. (tip: if you happen to love other city than SF, there may be a book for you too)
  6. The Hummingbird Bakery Cookbook - I definitely need Santa to get me a cookbook and this may be the one. Great reviews, beautiful pictures. 
  7. Zklidňující pleťová voda s panthenolem a mandlovým olejem pro citlivou pokožku - I discovered this toner in summer in Prague in the Manufaktura shop. My skin loves it. I highly recommend it.
  8. Mentolová - original and handmade, a cute crochet bag. I'm pretty sure we would look great together. 
  9. Tylová suknica - wearing this beautiful, handmade, pink skirt, people will finally believe that I really am a princess.
  10. Jewelled Deer Earrings by N2 - with this earrings, everyday will feel like Christmas.
  11. Lorraine Pascale's Fast, Fresh and Easy Food - I am serious about Santa getting me (at least) one cookbook for Christmas. I discovered Lorraine Pascale recently and let me tell you, watching her is amazing! She is so positive and really makes you believe that cooking is the thing you need and want to do for the rest of your life.
  12. Bum Bum is a Prince - beautiful print, wonderful, kind of sad, gentle... When I have kids one day, this is the kind of picture I want to see in their room. Or mine.
  13. Líška - isn't this painting beautiful? Made by Hush, something for us who don't want to grow up.

9 komentárov:

  1. tie tvoje darčeky sú strašne cool :D také originálne

    OdpovedaťOdstrániť
  2. najskôr som si myslela,že na tej jednotke ide o okuliare :D už som si ich na tebe predstavovala,ale aj ako fotografia to je skvelé
    knihy,toľko úžasných miest,a mentolová kabelka tiež,vyzerá úžasne,ale hlavne,je mentolová!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. inak tie okuliare by som brala hneeeď!! ma poznáš :D

      Odstrániť
  3. Jee odznak s takouto listickou mam od mojho muza^^

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento tvoj "wishlist" úplne milujem! 1-2-3, taký nádherný obraz by som si pekne vystavila, kabelka je úplne super a náhrdelník je dokonalý. 5-6-9, knižka This is San Francisco, môže byť veľmi zaujímavá a pozerala som aj na tie ďalšie, kuchárka vyzerá výborne a tie ostatné ktoré som postrehla na stránke vyzerajú tiež výborne, sukňa, bože sukňa je dokonalá. 10-12-13 už neviem čo napísať, také obrazy by sa páčili aj mne a naušničky sú veľmi roztomilé.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja by som to najradšej všetko brala :D
    ďakujem Ema, si zlatá! :-* :))

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár ♡ (len z tých negatívnych som smutná :D