piatok 14. decembra 2012

pinkhat

V Bashalande snehu veľmi nefandíme. Teda fandíme, ale len v prípade, že posedávame v romantickej chatke v horách a spoločnosť nám robí krb a kakao. A Johnny Depp. Vtedy môžu aj malé traktory padať. Aj veľké.
Problém je totiž v tom, že ružové a mintové odtiene sa pri snehu strácajú a povedzme si úprimne, tie farebné opätky sa tiež zabárajú, do tých bez opätkov zase napadá sneh... Preto keď je zima, vyťahujem zaručene spoľahlivé kúsky, ktoré sneh prežijú. A ružová víťazí na doplnkoch.

Až doma som zistila, že na mojej zimnej fotke nevynikne moja ružová čapička, preto bola dofotená v pohodlí domova, aby ste ju mohli poobdivovať. Je z detského H&M, neviem ktoré chudák dieťa má takú obrovskú hlavu ako ja ... :D



jeans Forever 21 / jacket DKNY / shoes Timberland / bag nikkita / hat H&M

The only time I would accept snow is sitting in a cottage in the middle of nowhere with fireplace and hot cocoa. And Johnny Depp. With Johnny, I don't mind snow. Or anything else falling from sky.
One of the reasons I am not a big fan of snow is that all the pretty shades of pink and mint get lost in all the white. So in this weather I choose clothes I can count on, the ones that will survive snow. And then I can play with pink accessories. Like this pink hat, designed for kids (well, I pity all the little girls with heads as big as mine :D 

6 komentárov:

  1. čapička je zlatá,a tebe strašne pristane :)) joj basha,to máš teda pravdu,mentolová a ružovkastá sa v tom bielom snehu úplne stráca

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bashi, tak to ve Vivilandu se sněhu fandí náramně, s krbem i bez krbu (jen punče a horké čokolády musí být v hnrku stále dostatek). Klidně sníh můžeš z Bashalandu ke mně přesunout. A k tomu Johnnymu povím jen jediné (a Ty mi budeš určitě rozumět) - nedráždi hada bosou nohou! ;-)
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež sa niekedy divým tým veľkostiam, moja mamina si v detskom oddelení kupuje veľa vecí :D. Čapica je veľmi pekná, tiež si musím nejakú kúpiť.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár ♡ (len z tých negatívnych som smutná :D