piatok 21. septembra 2012

Ružový plameniak

Rozprávala som vám niekedy o Ružovom plameniakovi? Nerozprávala, však. Ružový plameniak je moje baby. Je to moja terapia keď je mi smutno, je to moja radosť keď je mi veselo, je to môj spôsob, ako sa kreatívne vyjadriť. Moje 'plameniačiatka' sú moje hračky, moje výtvory, ktoré vznikajú keď sa hrám /ako to ja nazývam/. V každom je kúsok zo mňa a asi aj kúsok z jeho nového majiteľa. Sú veselé, sú vážne, sú farebné, sú gýčové, sú moje. Tak mi dovoľte sa vám trošku predstaviť...

Did I ever tell you about "ružový plameniak" (pink flamingo)? I didn't, right? Ružový plameniak is my baby. It is my therapy when I'm sad, it's my joy when I'm happy, it's my way of expressing my creative self. My 'baby flamingos' are my toys, my products that come to life while I play /the way I call it/. In each one of them is a little piece of myself and a little piece of  the new owner, I guess. They are joyful, they are serious, they are full of colors, they are kitschy, they are mine. 
Let me introduce myself then...

Takto začinam...
This is how I start...



Tvorivý proces.
Crafting process. 







Hotovo!
All done!











Ukážky niektorých kúskov. Niektoré sú už beznádejne predané, niektoré stále dostupné. Ak by mal niekto záujem, najaktuálnejšie info nájde na mojom FB alebo maily (bashkka@gmail.com) alebo po rozkliknutí na foto (u aktuálnych kúskov). Momentálne mi práca a škola papá všetok čas, ale čoskoro sa opäť pustím do ďalšieho vyrábania, určite sa pochválim novými kúskami ;)
Pictures of some of the cute stuff I made. Some of them are already sold out, some are still available, see my facebook page for the latest information. Right now I dedicate all my time to work and school, but soon I'll be crafting again, I'll sure keep you updated ;)

Foto: Lucka + my dear boyfriend

------------------------------------------------------- B O N U S -----------------------------------------------------------------

Nemala som v pláne deliť sa o skvelé tajné informácie o giveaway, ktoré prebiehajú na iných blogoch, lebo ja chcem vždy všetko vyhrať :D Moja samoľúba povaha ale nemôže inak a o tejto giveaway vám poviem, pretože kto vyhrá, vyhrá okrem skvelých cien (elle !!! perly !!! chanel !!! clinique !!!) aj rozhovor na blogu. Ja napríklad o sebe rozprávam veľmi rada. Preto neprehliadnite giveaway u Vivi na jej krásnom blogu. (môžete sa napríklad zapojiť a ceny mi dať)

(samozrejme, žartujem, výhru doprajem každému. ale o sebe rozprávam naozaj rada)

I didn't mean to tell you the amazing secret about a giveaway you can find on another blog, because I always want to win :D But my selfish nature can't help it and I have to tell you about this giveaway, because whoever wins, wins /beside the great prizes/ (elle !!! pearls !!! chanel !!! clinique !!!) an interview on Vivi's beautiful blog. I, for example, love to talk about myself. So don't miss this amazing giveaway. (maybe you could join and then give me the prize you win)

(I am, obviously, kidding, I am happy for whoever wins :) but I do like to talk about me.)


10 komentárov:

  1. Tohle je den zvaný Nádhernajs! ;-) Vidět tu svou Giveaway je jen třešnička na dortu všech těch neuvěřitelných krásný pokladů. Já chci, chci, chci všechny! Tvůj pink plameňák je to nejmilejší a nejroztomilejší baby, jaký znám! ;-)
    Myslíš, lady, že by šlo udělat nějakou brož...ve stylu, v jakým jsou tvoje prsteny?
    kdyžtak, prosím, informacióne na lucinkamala(zavinac)seznam.cz
    Ďakujem, těším sa.
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ty si zlatá :)) ďakujem za pochvalu :)
      Niečo mi napadlo, idem ti napísať ;)

      Odstrániť
  2. Ty si ale šíkovná! Nádherné šperky...rozkošné sú.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne fotky :) :O

    Pozývam na moju prvú GIVEAWAY :)
    http://pajameysik.blogspot.sk/2012/09/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. úplne krásne fotky! Sem sa vrátim rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ďakujem kočky :* giveaway skontrolujem ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ach,pozerám na to ako puk :D to je také nádherné,až to nie je možné! chcem to,všetko! chcem aj tvoju posteľ,milujem hemnes nábytok z ikei a kreslo,odkiaľ je prosím?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :D tá posteľ je skvelá, lebo si z nej cez deň robím taký gaučík a je veľmi útulná :) kreslo doniesol ježiško, ak sa nemýlim je z KIKA(kiky) :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár ♡ (len z tých negatívnych som smutná :D