pondelok 29. septembra 2014

Welcome to F&F showroom !

Ak viac-menej pravidelne sledujete môj blog alebo aspoň trochu poznáte moje outfity asi viete, že jednou z najčastejšie sa opakujúcich značiek v mojej skrini je určite F&F. Ak sa ešte nepoznáme, dovolila som si pre vás pripraviť malú prechádzku históriou môjho blogu - tak sa na to spolu pozrime: štítkom F&F sa v mojom šatníku pýšia napriklad retro šaty, jedna či dve maxisukne, kabelka, ktorá mala tú česť ponosiť moju diplomovku, svetríky, sako v ktorom som odštátnicovala, šialené nohavice, šaty, nohavice, sukne, mikiny a v podstate si z F&F pravidelne skladám celé outfity ako tu alebo tu.
Priznávam sa, takmer vždy, keď sa pristavím v F&F, tak si odtiaľ nejaký malý drobný kúsok odnesiem (ako ste mohli vidieť pri našej úvodnej prechádzke..). Po tomto úvode vám asi bude jasné, koľko radosti mi priniesla pozvánka do F&F showroomu. A keďže som so sebou zobrala aj Lucku, môžeme sa spolu pozrieť na to, čo nás túto jeseň čaká a neminie.


Showroom bol nádherný, rovnako ako všetky kúsky okolo a keby mi niekto povedal, že milá Baška, za tvoje celoživotné úspechy, úsilie a dobré skutky sa tento priestor od dnešného dňa stáva tvojim malým súkromným šatníkom, milá Baška by vôbec neprotestovala. Dominovali hlavne kožušinky (akože nie zvieratkovské, aby sme si rozumeli), brokát, satén, krásne pudrové odtiene a kolekcie spodnej bielizne naozaj pre každého - či už spomínam na vtipné vianočné pyžamká a spodné prádlo (a vianočný bonus - tohto roku môžeme v obchodoch nájsť viac vianočných vzorov na svetríkoch, po ktorých sa minulý rok zaprášilo) alebo na edíciu "50 Shades of Grey" inšpirovanú rovnomennou knihou v ktorej si svoje nájdu vyznávačky krásnej čipky aj bielizne, ale každý, kto knihu čítal alebo o nej aspoň počul, vie, že iba pri čipke neostane… Kolekcia je zložená z dámskych a pánskych kúskov a môžete mi veriť, každý z nás si v nej niečo nájde - kočky, túto sezónu budeme proste fešandy! :D




50 Shades of Grey kolekcia
Čo ma tiež zaujalo je trend, ktorý vidíte na figuríne a plagáte na foto na ktorej obchytkávam kolekciu spodného prádla - vrstvenie pozostávajúce z ľahučkej košielky cez ktorú prehodíte sveter, kabát či kimono (tá jemnučká šedá pavučinka prehodená cez kabát na figuríne je kimono, jeden z mojich mnohých favoritov). A mnoho kúskov v showroome takéto vrstvenie a trend podporovalo.





Ďalšia vec, ktorá sa mi páčila a na ktorej sme sa v showroome zhodli, boli rôzne pudrové a nežné farbičky (áno, viete si predstaviť moje nadšenie pri tom množstve ružových odtieňov, Baša bola v nebíčku) a fakt, že jeseň a zima neznamená len čiernu a šedú, ale kľudne si dni môžete spestriť aj veselšími farbami - moji favoriti sú pudrové svetríky a tento nádherný ružový kabát !!!! Ten chcem potrebujem. 







A napríklad tento kabát som nemohla obísť bez vyskúšania, ale ako som videla, nielen ja som neodolala.


Rovnako som si zamilovala krásne sukne, lebo veď prečo by sme zimu mali prežívať iba v rifliach? A našla som aj krásne štóly (aj ružovú!!), mäkučké tak, že ich nebudete chcieť pustiť z ruky.



Pánska kolekcia nie je taká rôznofarebná ako dámska, ale verte mi, extravagantnejší fešáci si tiež prídu na svoje!



V showroome mi bolo krásne a som veľmi vďačná a šťastná, že som si krasotiny mohla popozerať a obchytať na vlastné oči. Myslím, že sa je na čo v tejto zime predsa len tešiť! ;) A na záver ešte moje favoritné kúsky:


11 komentárov:

  1. omdlievam!! to akože fakt je F&F? :)
    všetky veci z posledného obrázku chcem (okrem svetra v strede, podobný od nich už mám) + tie "šupinaté" nohavice!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, všetko F&F, krásne že? Ja som len chodila dookola a ochkala a achkala :))) Tie nohavice boli aj naživo neskutočné!

      Odstrániť
  2. Milujem túto značku :) Najmä čo sa týka spodného prádla a zimných vecí :) V poslednej dobe tam nakupujem veľmi často, pretože sa mi zdá, že kvalita je oveľa lepšia ako u iných cenovo podobných značiek :)

    MORE THAN FASHION

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja :) úplne s tebou súhlasím, ja mám odtiaľ napr. veľa nohavíc, vždy si tam niečo nájdem :)

      Odstrániť
  3. :) ja mam tiez rada efko a efko a aj moja skrina by vedela o nasom vztahu (mohlo by sa to premenovat na efko a efko a esko, lebo akoze sju, meno moje :P) rozpravat, hoci ludia sa casto cuduju, ked im poviem odkial je to co mam na sebe :) a vsetko ruzove je rozkosne, ale ja viac letim na tu zltu, ci okrovu ci ako ju nazvat :D na tu nedefinovatelnu tmavo zltu, ktorej niekto nadava, ze horcicova alebo tak. pozeram, ze efiliek (rozumej milovnicok F&F) je nas celkom dost, takze mozeme na dialku vytvorit veselu, farebnu, jemnepudrovu a miestami aj chlpatu partiu :P :D to chlpate berte vo vsetkej pocestnosti! :) chcem tu hrejivu stolu proste! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, to poznám, aj mne sa to stávalo, často krát prekvapenie keď som povedala, odkiaľ tú ktorú vec mám a ľudia neverili :) haha áno, súhlasím a hrdo sa hlásim do ružovej chlpatej efendef partie ;) :D

      Odstrániť
  4. ooo, ten ružový kabátec šili na/pre Teba <3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Áno, ale asi ako ktoré, napríklad tento ružový kabát by som brala aj s tým strihom všetkými desiatimi :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár ♡ (len z tých negatívnych som smutná :D