sobota 14. septembra 2013

Did you know ... ?

Poznáte ma. Mám sa rada a najšťastnejšia som, keď ma majú radi aj ostatní. Čo v blogosvete znamená asi, že mám rada svoj blog, baví ma písať a vymýšľať naň a som šťastná, keď to ostatní čítajú, keď sa im to páči alebo im to niečo dá. Jednoducho keď si na blogu dáte záležať a niekto si to všimne a ocení to. A tak ma veľmi potešilo, keď ma Petalka nominovala na Liebster blog award. A čo ma potešilo ešte viac, mojou úlohou je zodpovedať niekoľko otázok. A vy viete, ako rada rozprávam o sebe... 
A keďže sa mi takéto aktivity páčia, rada budem pokračovať a nominujem aj ďalšie, pre zmenu moje, obľúbené blogy (ktoré majú menej ako 200 fanúšiko-sledovačov). Ja som pre vás vybrala moje 3 obľúbené a odporúčam, aby ste si ich pozreli (a budem rada, ak budú kočky pokračovať, lebo som si dala záležať na tom, aby som pre ne vymyslela skutočne šteklivé otázky!)
Takže odporúčam vám moju obľúbenú Berny (Robert Rosenberg v sukni!) (Bernuška, dúfam, že sa neurazíš, ale nemohla som odolať :D), Dandelijon (najveselšie fotky a k nim najrozkošnejšie texty) a Tinu (keď sa chcete naozaj dozvedieť novinky a zaujímavosti z každého rožka).

A moje otázky pre vás, dievčatá (a pre ktorúkoľvek z vás, ktorá by mi rada odpovedala, potom mi napíšte link na príspevok do komentárov ;)

1. Koľko ružových vecí máš v šatníku (aj ponožky akceptujem)?
2. Keby si mohla stretnúť jednu známu osobnosť, ktorá už nežije, kto by to bol?
3. Aká je tvoja obľúbená čokoláda?
4. Napadá ti niekto, kto je krajší ako Johnny Depp (ak áno, budem potrebovať siahodlhé vysvetlenie ako si na to prišla!)?
5. Existuje kniha, ktorú si čítala už stokrát a ešte aspoň stokrát budeš?
6. Vedia tvoji známi/kamaráti/rodina o tvojom blogu?
7. Keby sme sa nepoznali a stretli sa prvýkrát, čo by si mi o sebe prezradila (samé chvály a pozitíva poprosím!)
8. Aká je tvoja vysnívaná krajina/mesto/miesto a prečo ťa láka?
9. Aká bola tvoja obľúbená hračka v detstve?
10. Aké jedlo varíš / koláč pečieš najčastejšie?



A otázky, ktoré som dostala ja:

1. Tešíš sa, že si sa tu ocitla? ;)

Jasné! Ako som popísala na začiatku, mňa takéto ocenenia vždy potešia. Mám svoj blog rada, rada sa mu venujem a prispievam naň a teší ma, keď to niekto ocení a páči sa mu, čo robím.

2. Prečo si sa rozhodla blogovať?

Asi pre nepotlačiteľné narcistické chúťky. :D Alebo pre obsah môjho šatníka, botníka a šperkovnice, baví ma obliekať sa a kombinovať a keď sa mi niečo výnimočne páči, rada sa o to podelím. Ak nájdem dobrý recept, podelím sa oň, lebo aj ja často hľadám inšpiráciu na internete. Keď nájdem niečo, čo musím mať, spravím každý mesiac môj 5+1 zoznam. A najnovšie blog využívam na sprostredkovanie svojho života, štúdia a nových skúseností v cudzej krajine, keďže od augusta fungujem v Dánsku.

3. Máš aj anonymné a škaredé komentáre, alebo len dobré skúsenosti s čitateľmi?

Asi "najškaredší" komentár, aký som kedy dostala, bolo na môj outfit - že niečo s niečím neladí. Čo ale nepovažujem za škaredý komentár, ja mám rada, ak ľudia vyjadria svoj názor, pretože je logické, že sto ľudí - sto chutí. Ľudia asi vedia, že ja som citlivá bytosť a na negatíva reagujem zle a som z nich smutná. A anonymné komentáre dostávam. Ale len pekné. V podstate jeden z komentárov, ktorý mi najviac utkvel v pamäti a ktorý ma nesmierne potešil, bol anonymný v tomto článku a znel:
"Bashi, si super, chcela by som ťa mať za kamošku. drž sa! Jana" Dodnes sa z neho veľmi teším a Janku, ak číta, pozdravujem :))

4. Čo ťa drží pri tom, aby si to s blogom nevzdala?

Asi ten narcizmus? :D Ale nie. Blog ma baví a (klišé, ale pravda) aj keď som to nečakala, našla som si veľa "virtuálnych" kamošiek práve vďaka blogu :) A najnovšie ho využívam ako môj dánsky denníček. Môj blog ma baví a mám ho rada, prečo by som sa ho vzdávala? ;)

5. Koľko krát denne klikneš na štatistiku svojho blogu?

Ehm, nebudem klamať, že ma štatistika vždy zaujíma :D Väčšinou hneď ako sa na blog prihlásim, prípadne keď pridám nejaký nový článok, keď mi to napadne, no proste áno, štatistiku si pozerám rada (a hlavne vtipné slová ako sa ku mne ľudia dostali! "Outfit štyridsiatnička" je dodnes môj favorit)

6. Si na ňom závislá?

Na blogu? Asi nie. Mám ho rada a je pravda, že keď dlhšie nepridávam, som z toho nervózna, ale skôr akosi zodpovedne - myslím, že ľudia, ktorí na môj blog chodia chcú vidieť nové články často, takže sa hnevám sama na seba, keď dlhšie neprispievam - ako napríklad teraz, keď som prišla do Dánska a mala som problémy s časom, internetom, novým svetom. 

7. Čo ťa na iných blogoch vytáča?

Som toho názoru, nech si každý robí svoj blog ako chce, nech tam má čo chce a čo sa mu páči. Je to každého malý svet a sám si je zodpovedný za to, čo z neho ľuďom ukáže. Ale naozaj nemám rada komentáre v ktorých mi ľudia svoj blog vnucujú (príď, sleduj ma, mám giveaway atď). Mňa osobne to okamžite od blogu odradí.

8. Aké blogy by si odporučila ostatným?

Tak, samzrejme, najmä moje tri hore zmienené. Potom moju obľúbenú Vivi, rada chodím aj k Lizzy, Zuz, zo zahraničných asi A beautiful mess alebo Cupcakes & cashmere

9. Ako dlho si myslíš, že ťa ešte blogovanie bude baviť?

Navždy. Dúfam. Chcem. Kým bude čas a budem mať pocit, že musím a mám čo povedať, prečo nie?

10. Charakterizuj seba a svoj blog tromi slovami.

Strašnezlatáamilá. Avtipná. Ružová.

16 komentárov:

  1. Tak takto:) práve vďaka Tebe som začala sledovať blogy a mnoho z nich sledujem vďaka Tvojim príspevkom alebo keď si mi niečo odporučila ešte ako moja strašne zlatá a milá a vtipná a ružová a aj mintová a štýlová spolusediaca :) z troch, ktoré si nominovala sa mi veľmi páči Dandelijon, kochám sa na super fotkách a milých malých vecičkách, ktoré su perfektne naaranžované.
    Som rada, že budeš blogovať navždy, lebo sa vždy veľmi teším, keď mi bloglovin signalizuje nový príspevok a keď je Tvoj.

    P.S.: Johnny Depp sa mi vôbec nepáči ale vôbec neviem prečo :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Uuu to sa teším :) to všetko som, samozrejme, stále, len teraz sedím trochu ďalej :) ale v októbri idem domov, tak keď budete poslúchať, prídem si posedieť ! :))
      Pozri pozri všetky, určite sa všade dá niečo pekné nájsť ;)
      Budem sa snažiť! Ďakujem :)))

      ach bože. to PS som akože prehliadla!!! :D :D :D

      Odstrániť
  2. Jeej Baši,ako si ma potešila,keď som sa uvidela v ôsmej otázke :))..Hehe,outfit štyridsiatnička nemá chybu,u mňa bolo také najlepšie zatiaľ,že či sa dajú kúpiť makrónky v prášku :D Pre niekoho to možno nie je vtipné smiešne ani nič,ale mňa to pobavilo dosť :D A skvelé otázky si vymyslela!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Však naozaj k tebe rada zaskočím ;)
      Tiež dobré :D niektoré tie výrazy na hľadanie vedia dobre pobaviť!! :D :D ďakujem, snažila som sa :)) dva dni som ich dopĺňala!! :))

      Odstrániť
  3. super otazky si vymyslela - uz sa tesim na odpovede od bab ;)

    este dobre, ze sa mas tak rada, inak by bol svet bez tvojich veselych clankov potemnejsi a uslo by mi vela super receptov, blogov a eshopov, takze DAKUJEM, ze blogujes a dufam, ze fakt budes pridavat clanky navzdy :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem, snažila som sa :D

      jaaaj, ešte že tak, ďakujem si zlatá velice prevelice :))) budem sa snažiť nesklamať! :D

      Odstrániť
  4. Ty pišula,ale si mi zavarila :D Pomyselne ti týmto odkusujem z pravého ušného lalôčika! :D Okey,aby to nebolo také kruté,môžeš si vybrať stranu sama :D
    Hahaha,s tou štatistikou si ma dorazila:D A vzbudila zvedavosť ohľadne tej mojej,ale žiadne kľúčové slová som si tam nenašla...Ale po dnešku sa nebudem čudovať nijak,ak to budú "rosenberg", "penis","pornostar" :D:D:D Fakt dík!
    A vôbec nebud v strese,ak práve nemôžeš prispievať články,myslím,že každému je jasné,že mimo blog máš aj svoj skutočný život a to nie hocijaký!Ja som len mala obavy,či si už v tom Dánsku a či je všetko ako byť má,tak ešteže si dala echo! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to som si pomohla a kde budem podľa teba teraz nosiť všetky moje náušnice?! :DD
      akože nie, určite tam niečo máš, u mňa je to väčšinou bashaland, macramé, vločkový koláč a karfiolová pizza :D kľúčové slová bashalandu :D som zvedavá na tvoje :D
      :) snažím sa prispievať keď sa dá :) ale zatiaľ všetko v poriadku ;)

      Odstrániť
  5. O, rada čítam o tebe:) o tvojej ružovej láske a tak. a celkovo si tak príjemný človek už len z písania, že áno, tiež by som ťa rada stretla. a vlastne si taký môj veľký vzor, lebo napriek tomu, že mám ešte málo rokov, Dánsko je mojim snom,!) horšie je to s odborom. :) užívaj pekné chvíle a študuj ,modelko :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, si zlatá :)) uu to si ma potešila, tak keby si chcela hocičo vedieť alebo poradiť, kľudne mi napíš mail ;)

      Odstrániť
  6. Bashiiiiiii! Ty si taká strašnezlatáamilá!♡ Jééj, taká česť, ďakujem za nominejšn!:-* Najmä ak sa v tej nominácii ocitám s Tin, Berny a Johnnym!:P Parádne (šteklivé) otázky, hehe&chichi;-). Určite sa do neho (teda do nich) pustím. :o)
    ...outfit štyridsiatnička? Teda to je drzosť!
    Ďakujem ešte raz a mávam ti do Dánska!
    P.S.: Milunká fotka;).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :))) :-* Nemáš vôbec zač, zaslúžene :) áno, dala som si záležať ;)) budem sa tešiť keď ukojíš moju zvedavosť :D
      Ďakujeem ♡

      Odstrániť
  7. A beautiful mess tiež sledujem moc sa mi páčia inak ja mám v šatníku 2 krikľavo ružové mikiny a jedny ružové ponožky a to je tak všetko ...
    He he podarené

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je podľa mňa viac ako má väčšina ľudí, takže dobrý základ :D

      Odstrániť
  8. Najzlatsia Baska, ty si ma taaak potesila! :*
    Je to pre mna cest a zaroven aj taky maly zavazok... :) Velmi sa tesim, ze sa moj blog ocitol medzi tvojimi oblubencami ♡
    A tiez sa tesim, ze je tu aj mila Dandy (a v kutiku srdca si pripisujem male zasluhy na tom, ze aj ty si ju mala moznost spoznat lepsie ;) )

    ...Ten komentar k tvojmu blogu, o ktorom pises, si tu pamatam...aj mna sa dotklo nieco uprimne v nom.
    Mavam do Danska! :)
    t.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Milý, zlatý, úžasný a perfektní "intervijů článek". Někoho mi připomíná. Kdo je taky milý, zlatý, úžasný a perfektní??? Už vím! Bashinkaaaaaaaaaaaa! ♥♥♥♥

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár ♡ (len z tých negatívnych som smutná :D