pondelok 13. januára 2014

Lacedressturquoiseboots

Vianoce, oddych, pohoda, zabudnuté fotky. Áno. Toto je ešte môj outfit z decembra, aj keď môj plameniačí stolík z vianočnej retro burzy ste už videli, ale mňa ešte nie. Galiba, hlava deravá, mám plochu plnú screenshotov môjho rozvrhu od februára až do júna, stiahnutých obrázkov fialových sukní a rozpísaných poznámok z designu či managementu, to človek ľahko prehliadne jeden folder. Okoloidúcimi som bola chválená, aké mám šaty pekne ladiace k retro názvu, ale moje čižmy pre istotu tradične nikto nekomentoval. :) Sú to moji miláčkovia, ich osud a naše spoločné zážitky z ich ranného detstva som vám opisovala už tu, vždy ich vytiahnem len párkrát do roka, prehltnem, že sa na celom svete páčia iba mne a veselo si s nimi vykračujem a budem, až kým sa nerozpadnú.
Inak som si v najnovšom čísle časopisu Emma (to je tá s tou krásne-krásnou vysrdiečkovanou titulkou) prečítala rozhovor s herečkou Evou Sakálovou, kde sa mi najviac páčila jej odpoveď na otázku Čo vás v poslednom čase naozaj vytočilo? -

"Hnevá ma, že ľudia sa boja obliekať farebne, vyzerať možno smiešne. Radšej robme chyby, objavujme nové svety a lietajme až k dúhe."

Presne tak, má pravdu. Priznám sa, páčila sa mi až tak, že som ju vystrihla a srdiečkami prilepila do diára, aby som na ňu nikdy nezabudla, lebo má pravdu - skúste to niekedy aj vy, nebojte sa ! ;)





dress Promod | shoes Diesel | belt + collar + tights H&M | bracelets random + ALDO



Foto: Lucka (TU alebo TU)

Christmas mean stop thinking, so I did. And forgot about these pictures. You may have already seen my dearest jewelry pieces I've been selling in december, but you haven't seen my pictures from that day yet. Yes, I keep forgetting, my desktop is full of screenshots of my schedule for the next semester, pictures of purple skirts and my unfinished notes from design and management classes. So it can easily happen the one little folder is hard to see. Everybody passing by on that day liked my dress, but as usually, people rather not commented on my boots. :) They are my babies, I've already talked about their destiny and our early adventures here, I always bring them out of closet only few times a year, don't care I am the only person in the world who likes them and enjoy our day together - and I will, until they fall apart completely.
Lately I've read a nice interview with one Slovak actress and I particularly enjoyed her answer to the question What made you really angry lately? -

"I don't like that people are afraid to dress colourful, look maybe a little foolish. Rather make mistakes, discover new worlds a fly to the rainbow."

She's completely right, isn't she? So don't be afraid ! ;)

11 komentárov:

  1. a vies co? pri tejto kombinacii sa mi tie cizmy naramne pacia!! a je to dobre :) a bud farebna a hrava, a budme vsetci taki :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. oo to sa teším, ja ich mám veľmi rada :)) súhlasím! Do bodky :)

      Odstrániť
  2. Cizmy su super, v pochmurnej zime uplny vesely akcent a hned je svet krajsi! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Sluší ti to. Ty šaty jsou krásné. A mas super vlasy :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne :)) šaty boli láska na prvý pohľad ;)

      Odstrániť
  5. tie čižmičky sú k tomuto outfitu ako stvorené,celé je to krásne a vyzeráš ako vždy úžasne,len teraz tak ešte viac princeznovsky! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásne šatičky! Také podobné do ružova vintage som si doniesla zo Škótska ešte v apríli. Majú naviac takú čipku okolo goliera, ale stihla som ich mať len raz na sebe, takže sa už nemôžem dočkať vhodnejšieho počasia, aby som si ich zasa obliekla :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ooo musia byť krásne už len podľa popisu ! Ukáž foto :))

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár ♡ (len z tých negatívnych som smutná :D