štvrtok 7. marca 2013

strippeddressturquoiseboots

Nemôžem si pomôcť, stačí, aby sa na svetlo sveta predrali tri slnečné lúče, aby som chodila z roboty domov za svetla (OK, nie vždy sa podarí, ale už bolo tohto roku aj to!), aby som videla zakvitnúť prvú snežienku a okamžite zhadzujem zvršky, vyťahujem šaty a oprašujem slnečné okuliare. (ja viem. rozprávať o počasí je také osviežujúce. ale keď ja sa tak teším!) 
Okrem toho, keďže náhody neexistujú, pokladám za jasné znamenie osudu, že keď si kúpim nové prúžkované šaty, dievčatá z blogu A cup of style vyhlásia na marcovú fashion challenge práve pásiky. Podľa mňa je to úplne jasné "Nebuď už taký leňoch Baša a konečne sa zapoj!" (tak dobre dievčatá, tu ma máte) Spolu s mojimi najobľúbenejšími čižmami - kúpila som si ich asi pred 5 alebo 6 rokmi (vlastne už je 2013 že? fúú, tak to už bude možno aj 7 rokov. To sa kedy stalo ?!) a bola to druhá drahá fashion vec, ktorú som si kedy v živote kúpila z vlastnej výplaty a dodnes asi najdrahšie topánky, aké som si kedy kúpila. Hneď v deň kedy boli kúpené som v nich vyrazila tancovať na žúr až do rána a ráno na celý deň do školy (na fotke to nie je vidieť, ale majú celkom slušný opätok, takže tento počin považujem za jeden zo svojich životných úspechov. Dnes už som na tancovanie v opätkoch stará lenivá. A po žúroch už zásadne skoro ráno nevstávam :D

Toľko niekoľko osviežujúcich detailov z mého mládi a teraz ma ospravedlňte, idem ďalej tancovať medzi slnečné lúče (v Bashalande vždy slnečno).









dress H&M | jacket Camaieu | boots Diesel | bag Primark | scarf modcloth | earrings i.v. | ring ALDO | sunnies Mango


When I spot the first signs of sun or get to leave my job when it's not completely dark outside, I get the feeling I have to put on less clothes, wear dresses and take out my sunglasses. It's spring! (yeah, I know, talking about weather is just sooo refreshing, but I am so excited!)
So to celebrate this I decided to pair my new dress with my super old favourite boots - I bought them about 5 or 6 years ago (omg, wait a minute, it's 2013 already, right? wow, so it must have been 7 years ago when I bought them, how did that happen?!) and they still may be the most expensive shoes I own. But! Totally worth it! The day I bought them I went to a party and danced until the morning and after that spent the whole day in school. I made it. But I may be a little bit too old lazy today for dancing the night away in heels. And definitely too old lazy for waking up early after parties! :D

Hopefully you enjoyed these must-have details from my youth and now, please excuse me - I will be outside dancing in the sunlight.

18 komentárov:

  1. Ty brýlky jsou úžasné, moc ti sluší :) a sluníčko dodá tolik optimismu ♥ ... škoda, že u nás se pomalu zatahuje, dokonce má zítra pršet, ale nic nemění na tom, že jsem si užila pár krásných slunečních dní a doufám, že si je taky užíváš. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ano, si zlatá , ďakujem :) u nás teraz konečne dva dni bolo krásne slniečko, tak som z toho hneď mala lepšiu náladu :))

      Odstrániť
  2. Krásna ako vždy :) Ale keď vidím tie tvoje nohy,je mi zima! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ♥
      Nebooj, som mala pančuškyyyy :)) ja som síce šibnutá, ale nie až tak :D

      Odstrániť
  3. šatka a okuliare(tie sú najnajnaj) sú úžasné. a pásiky milujem)) len tie topánky nie sú mojou šálkou kávy:) krásna si<3
    www.secondmyself.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne :) vidíš, a tak to má byť, každému sa páči niečo iné ;) inak by mi neostali žiadne topánky v obchode, všetci by mi ich vykúpili :D

      Odstrániť
  4. rozpravat o pocasi je predsa tak zabavne!

    zlatunku satku mas :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Máš překrásný oči! Ty brýle a šála jsou vážně super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. U nás už zasa nesvieti, ale ver mi, že keď na mňa dopadli prvé lúče, popadala ma neskutočná eufória. Striehnem na snežienky, ale tie stále nikde, mám zlé tušenie, že ich zabetonovali. Každopádne tie náušnice sú skvelé! Všetko je super, až na tie boty (prepáč), tie sa mi moc nepáčia. A nie ako celkovo k outfitu, ale len tie boty.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Že! AJ ja som sa veľmi tešila keď konečne vyšlo trochu slniečka :) ja už som videla snežienky prvé pred týždňom, takže neboj, stále máme nádej :))
      Hehe , to nevadí, ďakujem ale za pochvaly :) každý má právo na svoj názor a páči sa mi, že sa ho nebojíš povedať (a už vôbec sa mi za to nemusíš ospravedlňovať, prosím ťa :D :)

      Odstrániť
  7. Prosím podpis, lady. Sbírám totiž podpisy filmových hvězd a kráska na fotce prostě určitě musí být u filmu!
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oh Vivi, ďakujem :-* ♥ ale veď vieš, že táto informácia je tajná!! :D D

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár ♡ (len z tých negatívnych som smutná :D