piatok 1. marca 2013

Vyhrajte kozmetický štetec od Mix Cosmetix !

Určite poznáte starú známu pravdu o tom, že škaredé ženy neexistujú. Veľmi rada sa k tejto myšlienke pridávam, ale povedzme si úprimne, niekedy to dá zabrať, kým tento názor premeníme na realitu :D Stačí napríklad, keď sa rozhodnete, že už dnes večer dočítate, že vrahom je záhradník, alebo keď zistíte, že tú tretiu kapitolu z diplomovky musíte naozaj odovzdať už zajtra alebo jednoducho nepôjdete spať, kým ten film nedopozeráte.
Musím sa proznať, že ani mne to, ako neskoro chodievam spávať, ako skoro vstávam a do toho ešte aj šedé zimné počasie, veľmi neprospievajú. Stačí mi však len trocha dobrého make-upu a môj obľúbený objav tejto zimy, farba na líčka. Keďže sa na svet rada pozerám veľkými výraznými kukadlami, nemôžu mi chýbať ani očné tiene.


Možno ste ani nevedeli, ale základom kvalitného líčenia nie je len make-up a kozmetické výrobky, ktoré používate, ale aj kvalitné kozmetické štetce, ktorými líčenie nanášate. Správny komzetický štetec vám vyčaruje efekt dymového líčenia očí, zdravé ružové líčka a pleť hladkú a krásne hebkú. Na to, aby ste vyzerali ako poriadna kočka, stačí naozaj len veľmi málo.

Dnes by som vám rada predstavila internetový obchod Mix Cosmetix, ktorý vám ponúka skvelé kozmetické štetce priamo z USA, ktoré spájajú dve najdôležitejšie hodnoty, ktoré žena vo svojich materiálnych miláčikoch hľadá - bezkonkurenčne najnižšiu cenu a vysokú kvalitu. Mix Cosmetix ponúka výrobky prehľadne rozdelené do kategórií a vy si tak ľahko vyberiete kozmetické štetce presne podľa svojich potrieb - na výber sú štetce z prírodných alebo syntetických štetín špičkovej kvality navrhnuté na líčenie konkrétnych častí nielen tváre, ale aj tela.

Pri štetcoch je kontrolovaná kvalita a bezpečnosť ponúkaných výrobkov a vy si tak môžete vybrať z bohatej ponuky veľmi kvalitných kúskov. A ČO JE NAJDÔLEŽITEJŠIE: Mix Cosmetix bojuje proti týraniu zvierat a podporuje iba dodávateľov, ktorý tento názor zdieľajú. Výrobky, ktoré nájdete v ponuke splnia vaše požiadavky, bezpečnosť a po pritom všetko rešpektujú život zvierat. Skvelé, čo myslíte?

Mix Cosmetix má pre vás v ponuke štetce na líčenie, aké si len zmyslíte - nájdete tu výrobky na aplikáciu púdrov či očných tieňov, vybrať si môžete aj z prehľadných kategórií štetcov na nanášanie krycieho make-upu, základového make-upu alebo očných liniek. Jednoducho, vyberie si tu určite každá z nás. :)

Ak by ste si náhodou nevedeli vybrať alebo si neviete rady, čo by bolo pre vás najlepšie, stačí ak napíšete svoje požiadavky, predstavy čo/ako/prečo (OK, to posledné nemusíte :) chcete so štetcami líčiť na mixcosmetix@gmail.com a ochotne vám poradia :)
(tiež som sa pýtala, ktorý štetec je ideálny na očné linky, vyskúšala som tento a nemôžem si ho vynachváliť! Krásne nanáša farbu a konečne mám linky také, aké majú byť a nie traslavé na všetky strany ako keď si ich maľujem sama ceruzkou :D

A teraz to nalepšie! Jedna z vás má možnosť získať štetec Fan Brush Black v hodnote takmer 8 EUR. Nielen, že vyzerá úžasne (samozrejme, že to nie je podstatné, ale nie je to skvelé plus?) okrem toho je tento multifunkčný štetec, ktorý je jemný ako pierko, vhodný na aplikáciu lícenky, na miešanie požadovaných odtieňov make-upu a na zjemňovanie podkladového make-upu. Môžete ho používať nielen na aplikáciu na tvár, ale aj na dekolt. Je tiež výborným pomocníkom pri nanášaní pleťových masiek.



Jediné, čo musíte urobiť, aby ste mali možnosť získať tohto fešáka, je lajknúť stránku Mix Cosmetix na Facebooku a pod článok do komentára napísať svoj e-mail a meno, pod ktorým ste na FB klikali (nie je nutné uvádzať celé priezvisko, stačí krstné meno a prvé prípadne prvé dve písmenká priezviska).

Súťažiť o tento štetec môžete od 1. marca do 15. marca, výhercu vyberie po tomto dátume cez víkend starý známy random.org.

Takže podmienky v skratke:

  • like TU
  • čas na to máte od 1.3 do 15.3
  • výhercu vyberie random.org cez víkend 16.-17. marca
  • platí pre SR a ČR


Držím palce!


PS. Keby vás zaujal štetec, ktorý mám na fotke ja (ružový, ako inak!) nájdete ho TU.

22 komentárov:

  1. takyto stetec este nemam... :)
    dora.mrkvova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ááno chcem tohto fešáka :D
    lajkla som na fb ako Dominika Dajdala F.

    didala270@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na FB jako Veronika Rožičová
    roni1251990@gmail.com
    veronica-rozic.blogspot.cz
    =)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. prvé meno a prvé dve písmenká priezviska? fajn, Zuzana Em :D :D :D
    zuzka.maruskova zavinač gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na FB som dala LIKE ako Veronika Kseňáková
    veronika.ksenakova@gmail.com :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zirafka.Bara123@seznam.cz

    na FB jsem pod jménem Baruš Lisníková :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. lucik.hroch@seznam.cz lucka hr

    OdpovedaťOdstrániť
  8. domi.cupkova (zavinač) gmail.com
    a lajka som ako TheDominica
    :}

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Klaudia Gu - Klaudia301@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  10. pekná cena!
    email: Dya7@azet.sk
    meno na fb: Klaudia Sa

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Skvelé fotky Basha,štetce vyzerajú všetky skvelo,o tejto značke počujem prvý krát,ale zaujala ma :)
    lizzy-fashion@centrum.sk
    Lucia Banárová

    OdpovedaťOdstrániť
  12. raduska.angiova@gmail.com
    na fb sa volám Radoslava Angiova

    OdpovedaťOdstrániť
  13. dominica078@gmail.com
    FB: Dominica Jaquelin

    OdpovedaťOdstrániť
  14. ivkami@centrum.sk
    FB: Ivka Miklošová

    OdpovedaťOdstrániť
  15. To vypadá super :)
    meimei@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ten by sa teda zišiel :)

    Like pod menom Zuzana Stanko

    sueandcolours@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Adriana EŠ
    artemiys13@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  19. tak na poslednu chvilu ale predsa .) likujem ako Zuska Ščerbová
    purpurovalastovicka@gmail.com

    mozno som posledna v tejto giveaway a mam male sance vyhrat ale predsa to skusim :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár ♡ (len z tých negatívnych som smutná :D