štvrtok 9. mája 2013

Bashaland ♥ 5+1 ... in april

Je to môj vrodený talent, údel, ktorý ma sprevádza v tomto svete, krásne bremeno, ktoré si nesiem na pleciach (ale rada). Jednoducho či chcem alebo nie, každý mesiac nájdem kopec vecí, bez ktorých neviem žiť a ktoré nutne a akútne potrebujem vlastniť. A keďže som ja duša dobrá, o všetky sa rada podelím a preto vám ukážem krasotiny, ktoré som objavila minulý mesiac (staršie krasotinové 5 + 1 nájdete TU).



1. Tie. Šaty. Netreba viac povedať. Vidím. Zamilujem sa. Chcem. Potrebujem. Kupujem. (OK, čakám na zľavy). Tu sú.

2. Keď vidím holuby, kričím, rozhadzujem rukami a utekám ako o život, rovnako je to v podstate pri každom stretnutí mňa a operencov (ako keď som minulý týždeň utekala pred šialenou kačkou). Ale keď sú krasotiny ručne vyrábané zabúdam na operencofóbie. Napríklad ako pri tejto roztomilej brošničke z bukového dreva. 

3. Už si nepamatám, akou šťastnou náhodou som sa preklikala na tento blog, ale fanfáry! Receptové blogy sú skvelé. Keď mám obzvlášť tyranizačné chúťky (keď v nedeľu nezapnem nohavice a od pondelka chudnem, tak v pondelok večer po tom, čo som zjedla dva a pol lyžičky bieleho jogurtu a jeden šalátový list za celý deň), nalistujem si food blogy a kochám sa fotkami. Najlepšie dezertov. Keď som hladná. O jedenástej večer. Ale tento food blog je taký iný a zdravý a skvelý, že sa človek až teší, že sa rozhodol zdravo žiť. A vonku sa oteplilo, ak sa chystáte na piknik, inšpirujte sa TU!

4. Dve najkrajšie farby sveta spojené do jednej kabelky! Do ktorej sa zmestí celý svet! Som uchvátená, nevlastniť tak 753 kabeliek (pardón, 754, včera som si jednu kúpila) tak už je moja. Videla som ju aj naživo, je krásna. A na internete som ju našla napríklad TU.

5. Čipka, korálky, trblietky, krasotinky, ručne vyrábané. Ako vám prezradia na stránke, je to ideálny partner k vašim džínom, šatám, je to kúsok, ktorý celému svetu oznámi, že miluje vintage, milujete eleganciu. Podľa mňa je to ideálny partner pre každú ženu.

+ 1 Musím sa priznať, že tento náhrdelník by mi veľmi svedčal. Mňa najviac zaujalli pletence, ale v ponuke od muff nájdete aj rôzne skvelé špagetkové náhrdelníky (videla som ich aj naživo na majálese, sú krásne, farebné, veselé a originálne).

9 komentárov:

  1. juj, tie saty su neskutone krasne! a drahe, uff. dala by som si rozhodne povedat, ak by ma nimi drahy chcel prekvapit :P

    a muff je super ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ooo áno súhlasím, tie šaty by boli rozhodne skvelým darčekom !! (dúfam, že to môj drahý číta :D :D

      Odstrániť
  2. šaty sú fakt nádherné,prekrásne,dokonalé! ale tá cena,no snáď ich uchmatneš v super zľave :)) kabelka náhrdleník sa mi páčia tiež :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no jedine jedine, môj šatník je preto taký rozsiahly, že sa nenechám balamutiť šatami za stovku , za taký peniaz nakúpim kopu vecí :D ale ak budú v mega zľave, už mi neujdú :D :)))

      Odstrániť
  3. Tie šaty som nemala vidieť. sú to tie najkrajšie šaty, aké som videla. a ako by sa v nich skvele točilo. a ako by som ich strašne strašne moc chcela ( a ako ma štve tá ich cena) asi si ich vytlačím a zarámujem a budem čakať dovtedy kým mi ich niekto nedaruje, alebo aspoň budem mať dostatok peňazí.
    a ten náhrdelník sa mi páči. asi si ho vyrobím. dokonca aj tie farby k sebe neskutočne ladia.
    *asi založím podobnú rubriku, celkom sa mi ten nápad páči (vôbec nie celkom, ale úplne najviac) tak ak sa nenahneváš, nechcem, aby to vyznelo nejak kopirácky, (a aby som potom nemala na blogu plno komentárov, že kopírujem teba)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Že sú nááádherné! (a tá cena štve aj mňa :-/
      tiež mi napadlo vyrobiť, ale mne je vždy ľúto rozstrihať tie tričká :)) ale vyrobiť by sa dal ľahko.
      ooo vôbec sa nenahnevám, každý máme iný vkus, takže by si tam určite mala iné kúsky, smelo do toho, ja sa rada pokochám "nálezmi" a nápadmi iných :))

      Odstrániť
  4. šaty majú najperfektnejší strih, tento vzor si na sebe neviem predstaviť, ale Teba by vystihol úplne presne, už to vidím ako by som ich na Tebe obdivovala...pre seba si viem skôr predstaviť jednofarebné ale vo všetkých farbách :)) a farebné náhrdelníky od Muff sú skvelé...no čo Ti poviem žena, máš proste vkus :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten strih je krásny! Ideálny na večerné nájazdy na čokoládu ! :D :D ďakovalaaa !! :)))

      Odstrániť
  5. Prosím pekně, Bašinka, môžu byť tieto veci aj moja? :-D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár ♡ (len z tých negatívnych som smutná :D