nedeľa 1. septembra 2013

Črepinky môjho dánskeho denníčka


V Dánsku sa zhoršilo počasie a rozpršalo presne asi tak 11 hodín po tom, ako som podávala čerstvé a chrumkavé informácie domov o tom, ako tu je krásne a ako som si vyšla v ten deň do sveta iba v tielku. Doma v tom čase už lialo a vesmír sa postaral, aby som za domovom smútila čo najmenej a zoslal mi sem trochu dažďa a vetra. Tak mi treba. Pozitívna stránka veci – ideálny čas na opätovné stretnutie s mojim obľúbeným mintovým sloníkovým svetrom! Inak sa mám stále dobre, stále nadávam na rovnaké veci (ako napríklad, že nemám internet. Naozaj sa cítim ako bez ruky. OK. Možno bez malíčka. Na nohe. Ale niekedy je to fakt na prd) a stále chodím po obchodoch a odpočítavam dni, kedy sa presťahujem, aby som si mohla pokúpiť všetky tie krasotiny a pekne si zariadiť izbičku, bytík alebo kam ma od novembra zaveje. Zatiaľ mám iba dočasné ubytovanie, tak sa snažím ho príliš nezapratať, nech sa mi lepšie sťahuje. Aj tak vám ale ukážem malé kúsky môjho príbytku. A nové kúsky (OK, niekedy sa naozaj nedá odolať! Ale taška za 10kr, to sa v obchode nenecháva, keďže aj jedna cesta autobusom stojí dvakrát toľko – a s cenou mojich vysnívaných čižiem, ktoré som minulý týždeň objavila ani neporovnávám). A veľké raňajky, ktoré sú nutnosť po tom, ako sa dostanem na drum and bass párty a domov dojdem s ružovými vlasmi (poznámka domov – boli to iba končeky a bohužiaľ sa hneď na druhý deň vymyli :)
V poslednej dobe ma najviac zamestnáva veľký školský projekt, ktorý prezentujeme v utorok a potom vám o ňom s radostou napíšem viac, teda ak budeme mať taký úspech ako očakávame. Dovtedy zdravím všetkých školopovinných, lebo skôr či neskôr v tomto mesiaci dojde skoro na každého (a nebudem študírovať sama).
Tak nám želám pekný september!






12 komentárov:

  1. krásne vecičky máš na okne :) s ružovými koncami by som ťa rada videla,určite si bola krásna ako vždy :)
    držím palce s projektom,určite bude mať úspech!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem, vytvorila som si na okne typický Bashalandovský kútik :)

      Odstrániť
  2. No tá taška je úúúúúúžasná :D :D :D
    Aj Ty si úžasná, keď si sa po tak krátkom čase dokázala v novom prostredí tak rýchlo aklimatizovaž, že si už absolvovala "ružovokončekovúpárty" ;) Super, len tak ďalej! Držím palce s projektom a teším sa až nás doň trošku zasvätíš.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Že je super, musela som ju mať! :D
      no aklimatizovala ako aklimatizovala, stále sa snažím a zvykám si, aj mi smutno je, ale o tom písať nebudem ;)

      Odstrániť
  3. velmi pekne fotky!

    Ak hladas tip na nejaku dobru jesennu kuru najdes ho tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/09/ryor-hydratacne-kapsule.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Perfektné. A moje milované krabičky z Kik :D. A môžem sa ťa opýtať, kde si ulovila ten zelený rámik? A prstienok a strašne ti závidím ten svetrík :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, veru, až z domu som si ich doniesla :D
      rámik som si kúpila tu v jednom super obchodíku, keď som videla tú farbu musela som ho mať :) fuu a prstienok už mám dlho, ani neviem odkiaľ :-/ ďakujem, svetrík je Forever 21, najlepšia pomoc na dlhé a studené zimy :))

      Odstrániť
  5. Krásne fotečky a článoček! :) Držím palce nech projekt vyjde podľa vašich predstáv.
    No už aj nám to začalo...tie prázdniny ale ubehli.;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)
      veru, to voľno vždy utečie nejak podozrivo rýchlo ! :D

      Odstrániť
  6. Very delicious fruit ensalad ;)

    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Všechno je tak zlaté, jako ty sama. :-**

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár ♡ (len z tých negatívnych som smutná :D