utorok 31. decembra 2013

Bashaland 2013

Rovnako ako minulý rok, aj tento rok si neodpustím malú spomienku za rokom starým. Pre mňa bol rok 2013 výnimočný - našla som si novú prácu, zoštátnicovala, bola prijatá na novú školu, opustila obe práce a presťahovala sa do Dánska.
To tak v skratke :)

Do nového roku 2014 (to sa kedy stalo?!) vám želám opäť to pozitívne myslenie, lebo by ste neverili, aké zázraky dokáže! Okrem toho kôpku splnených snov a úspechov. A nezabúdajte pomáhať. Lebo síce neviete kedy, ale vždy si môžete byť istí, že sa vám to vráti! ;)

A ako nám spolu bolo v tomto roku?


outfit: JAN / FEB / MAR / APR / MAJ / JUN

V januári sme spolu skúšali domáci peeling na pery a robili sme aj fešácke golieriky, pri príprave osláv ste sa mohli inšpirovať našimi silvestrovskými mňamkami
Vo februári sme boli spolu v Praze, spravili sme si skvelú kukuricovú polievku, môj Ružový plameniak sa bol prvýkrát ukázať svetu na Retro burze a spoločne sme privolávali jar.
V marci ste sa o mne mohli dozvedieť tie najzvláštnejšie pikošky, ukázala som vám, že viem piecť aj super zdravé a zároveň mňamózne banánové chlebíčky, ale aj obrovské mega torty na oslavu narodenín.
V apríli sme v nastolenom koláčovom trende pokračovali a upiekli sme si tortu Pavlova, zobrala som vás na moje promócie a predstavila som vám môjho malého Blackieho
V máji som vám predviedla môj krásny náhrdelník s múdrymi slovami Oscara Wilde-a, aj moje morsko-panné náušnice a spravili sme si aj mňam-mňam vločkový koláč.
V júni sme si spravili karfiolovú pizzu (je oveľa chutnejšia ako znie!), vyrobili sme si domáce arašidové maslo, Blackie pre vás otestoval mňamózne zdravé psie sušienky zo Sušienkova, pospomínali sme si na kabelky, aké sme všetky v mládí povinne vlastnili

V júli som vám ukázala, ako kombinujem moju obľúbenú sukňu, spravili sme si domácu zmrzlinu, ako sa obliekam, keď chcem vyzerať ako pistáciová zmrzlina, spravili sme si veggie tortily a zobrala som vás na fotenie s Luckou.
V auguste sme si pochutnali na pečených paradajkách, ukázala vám, čo som si obliekala na dovolenke, prezradila, aké maličkosti mi robia radosť a porozprávala som vám o tom, ako si život cestu nájde (a dodnes som vďačná za veľké množstvo pozitívnych a pekných reakcií, článok som uverejňovala s malou dušičkou).
V septembri sme si spravili skvelý čokoládový koláčik s hruškami, fazuľky podľa Jamieho a porozprávala som vám, prečo som sa vybrala do Dánska.
V októbri ste mohli vyskúšať, ako originálne usporiadať fotografie po izbe, ja som vyvetrala moju vintage sukničku, spravili sme si polentový koláč s kozím syrom, zrekapitulovala som, ako sa zatiaľ v Dánsku mám.
V novembri som skúšala kysnuté buchty a vyrobili sme malú kabelku
V decembri som plameniaka opäť vzala na Retro burzu, spravili sme si vianočné koláčiky a v mojom slovenskom vianočníku ste sa mohli inšpirovať pri kúpe vianočných darčekov iba zo Slovenska a mnohé vlastnoručne vyrobené.
outit: JUL / AUG / SEP / OKT / NOV / DEC
Taký bol môj bashalandovský rok. Bol skvelý a dúfam, že rovnako skvelý bol aj váš rok. A čo je ešte dôležitejšie - nech je ten ďalší ešte lepší!

Želám vám úspešný koniec roka starého a najlepší štart do roka nového!

13 komentárov:

  1. What a lovely photos! You look lovely in all your outfits! Happy new year dear.

    noradulce.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nádherné fotky a ještě hezčí outfity!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vsetko dobre do noveho roku prajem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pekne si sa s tým pohrala ! :) Aj tebe všetko naj v novom roku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. thank you, happy new year to you too ♡

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásna každý mesiac! Napríklad hneď v januári.:-) To je prekrásna koláž Bashik, Bashaland roku 2013 bol poriadne pestrý, usmiaty, farebný a chutný... mňam.:-) Už sa teším na rok dvetisícštrnááásť! :-* ♡

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne :)) aj ja sa teším, tak nech sa nám vydarí! :-*

      Odstrániť
  7. Líbí se mi, že ať je počasí a měsíc jakýkoliv, jsi stále svá, barevná a veselá a doufám, že další rok pro tebe bude ještě mnohem lepší a přínosnější! :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, budem sa snažiť, nech mi to aj ostane ;) a tebe tiež prajem krásny 2014! :-*

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár ♡ (len z tých negatívnych som smutná :D