piatok 16. novembra 2012

ihearttightsbrownhat

Obávam sa, že toto je asi poslednýkrát, čo som sa odvážila odfotiť na blog bez kabátika. Hlavne sa obávam, či to nie je na dlhú dobu poslednýkrát, čo som mala oblečené niečo zverejniteľné na blog. Od zajtra totiž naťahujem tepláky, vypínam realitu a idem sa učiť na štátnice (čo v preklade znamená asi toľko, že konečne poupratujem všetky šuflíky, dočítam knižku, ktorú mi Ježiško doniesol minulé Vianoce, konečne vyskúšam môj dekoračný štetček na nechty a nový plech na muffiny. A áno, pravdepodobne to znamená aj kôpku nových príspevkov, nájdených položiek na vianočný wishlist, nepodarených DIY pokusov a tri dni stresu s poznámkou "prečo som sa nezačala učiť skôr" :).

PS. zajtra mám pre vás pripravený ďalší príspevok z kategórie 5+1, minulý týždeň som vám predstavila prvý a zapáčilo sa mi to. Tak sa nezabudnite zastaviť! ;-)










dress vintage / sweater F&F / tights Calzedonia / shoes Vagabond / hat ??? / earrings C&A / bracelets Mango / bag from Cuba
Foto: Lucka


I am afraid this is the last post you see me without wearing a nice warm coat. I am also afraid, this is for a long time the last time I am wearing something I can actually show you. Beginning tomorrow, I'll put on my sweatpants and start learning for my final exam, the school-leaving exam (this basically means I'll finally clean the mess in my room, finish the book I got last Christmas, finally will try some nail art and the new baking tin for my muffins. And yes, it probably means a lot of new posts on my blog, expanding my christmas wishlist as I'll be finding new and new things and a few unsuccessful DIY experiments...and three stressful days, when I'll be thinking "why didn't I started to study earlier" :)

PS. I have a new 5+1 post ready for you for tomorrow, here's the first one, so be sure to come back and check! ;-)

10 komentárov:

  1. sluší ti to:) ty punčochy jsou super:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásný outfit :), náušnice jsou skvělé :). Ať jde "učení" teda :-)...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pancuchy su top :) a chcem ti povedat, ze si nenechvaj ucenie na poslednu chvilu..neoplaca sa to..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem ! :) nebooj, na štátnice by som asi nemala na to odvahu :) len ako sa poznám, budem od učenia odbiehať k miliónu iných vecí :))

      Odstrániť
  4. krásne,pančušky,náušnice,kabelka,ako vždy :) zajtra sa určite zastavím,inak by ma celkom zaujímal tvoj vianočný wishlist

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) vidíš! dobrý nápad, asi sa s mojim wishlistom pochválim (aj keď minule som pár linkov z neho posielala priateľovi a skonštatoval, že je toho šialene veľa... :)))

      Odstrániť
  5. Tleskám, až mě dlaně bolí, všechno je tak parádní! Moc jsem se pobavila i nad tím, jak se budeš "učit". To dobře znám...nikdy jsem neměla tak perfektně upravené nehty a uklizený byt, jako když jsem se "učila" na zkoušky nebo státnice. Každopádně kdyby ses nakonec nestihla naučit všechno (ale to se nestane!!), tak stačí, když si ke státnicím oblíkneš tyhle "lovely punčošky" - ty totiž určitě nosí štěstí! ;-)
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem ti krásne Vivi :-* jaj veru..ano..až pri učení vždy zistím, čo všetko "musím" naozaj urobiť... :)))

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár ♡ (len z tých negatívnych som smutná :D