pondelok 26. novembra 2012

ilikeshtoor

Ak ste z Bratislavy alebo tu bývate alebo si sem občas zájdete, určite vám Shtoor-a predstavovať nemusím (dúfam!). Pre všetkých ostatných mám tip na skvelú kaviareň, ktorú pri návšteve Bratislavy odporúčam navštíviť!

Aktuálne nájdete túto útulnú kaviarničku na štyroch miestach v Bratislave. Ak máte radi veľké kreslá (každé iné), lampy s parádnymi tienidlami alebo útulné tapety, bude sa vám páčiť. A keď vám poviem, že Shtoor nemá v ponuke sladké nápoje kokakolového charakteru, ale len domáce limonády, sladučké kafíčka, skvelé koláčiky a najchutnejšie sendviče... Navyše kávičku tu majú naozaj veľmi chutnú a kvalitnú a keď si dáte zimnú kávičku, neurobíte dobre len sebe, ale aj iným... (pokiaľ ide o jedlo, je v podstate jedno, čo si dáte, ja mám najradšej čokočízkejk s ovocím alebo vajíčkový sendvič)

Všetko o tejto krásne kaviarni nájdete na ich stránke (ale pozor, v originálnom jazyku písaná je :) alebo fejsbuku. TU si môžete pozrieť, že priestory majú naozaj krásne a na mojich rýchlych fotkách uvidíte moju obľúbenú prevádzku, kde som sa bola učiť /konečne som sa niečo naučila, doma ma zaujímajú iba šuflíky, chladnička a rúra.../ (a zároveň týmto ospravedlňujem aj svoju odmlku, ani neviete ako trpím, ale nestíham, lebo kvalitne prepadám panike - aj tento príspevok píšem v noci a prednastavujem ho, aby ste na mňa nezabudli :) najbližšie sa ozvem asi až cez víkend, ale potom zase v starom dobrom tempe)

Krásny týždeň a ak sa vám podarí dostať v blízkej budúcnosti do Shtoora, vychutnajte si to tam aj za mňa ;)




* rok 2013 platí v prípade, že koniec sveta nenastane :)))

shtoorovské mňam mňam čokoládky!!



v zápale učenia


Sorry to not be able to post a real english translation but I only made a quick pause while studying to write this post... a quick tip for you, if you ever come to Bratislava, don't miss this amazing place called Shtoor!! They have the best homemade lemonade, cakes, sandwiches...do I need to go on? Check out their FB (at least for more pictures) or their web - they do not have an english version, but you can check the pictures or contact... Definitely wort a try! The place is cozy, the stuff is all so yummy! I totally recommend it ! :)

5 komentárov:

  1. teda,vyzerá to tam úplne fantasticky! to s tým rokom 2013 fakt dobre vymysleli :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. čítala som tento post v Shtoorovi ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta je rozkošná! Můj nový sen (cíl) je v takové primisimózní kavárničce vypít (S TEBOU) aspoň litr kávy! ;-)
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To je krásně retro kavárna! Tam by se mi líbilo :-)

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť
  5. raz tam musím určite íst :)

    http://ilovesimplyfashion.blogspot.sk/2012/11/blogy-ktore-sledujem-l.html

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár ♡ (len z tých negatívnych som smutná :D