štvrtok 17. januára 2013

Soupa

Myslím, že každý, kto niekedy navštívil môj Bashaland (či už ste tu strávili 20 sekúnd alebo prečítali všetky príspevky) pochopil, že milujem jedlo. Dalo by sa prakticky povedať, že ak práve niečo nepečiem, tak veľmi pravdepodobne práve jem. A aj preto som si dnes pre vás pripravila tip na skvelé miesto, ktoré je nielen plné skvelých šmakotiek, je aj strašne krásne.

Je síce pravda, že mi trvalo, kým som sa na polievky začala pozerať ako na niečo strašné, čo ma nútili jesť v školskej jedálni, ale dnes polievky milujem. Často si doprajem dobrú polievočku najmä na večeru, teraz vás fantasticky zahrejú aj zasýtia.
No a ak zablúdite do Bratislavy, odporúčam navštíviť Soupa Bistro, ktoré nájdete v centre mesta na Kozej 11. Teraz v zime určite oceníte ich famózne husté a dobré polievky. A ak nie ste práve polievkový, aj tak si vyberiete - môžete si dať napríklad kuskus, chilli, šalátik, toastik alebo inú mňamotku. Ponuka sa každý deň obmieňa (aspoň približne. aspoň mne sa zdá). Môžete sem zájsť tiež na domáce koláčiky a kávičku. Aj keby ste si tu dali iba domácu limonádu (s kopou ovocia! mňam), určite si tu posedíte, pretože prostredie je naozaj krásne. Na stenách tanieriky, v prednej časti tabuľa plná lahôdok na daný deň (povedala by som, že jeden z dôkazov, že všetko je naozaj čerstvé, keď sa minie, tak sa vyškrtne. My sme boli až celkom večer, preto toľko škrtancov). A všimli ste si kresielko a kútik v zadnej časti? Jedna báseň. 

Ak by som to zhrnula: veľmi milá obsluha, ktorá sa na vás usmieva aj večer (aj keď sa na všetko pýtate a vlastne neviete, čo chcete), prostredie z ktorého sa vám nechce odísť a skvelá ponuka aj pre vegetariánov! Povedala by som, že mäsko je tu v menšine.

Viac informácií nájdete na FB stránke alebo web stránke, kde si môžete prečítať napríklad denné menu alebo "prečo takto".

Odporúčam! :)

A že naozaj je tam pekne? JE!







zemiaky na kyslo 
malá porcia
kresielko a kútik - pohľad zvonku



Inak neviem, či si niekedy pozriete svoje blogové štatistiky - ja som ale odhalila, že ma veľa návštevníkov za posledné dva - tri dni našlo vďaka FB. Nuž teda, zdravím každého nového followera aj čitateľa (aj stálych, samozrejme ;), ktorý sem zablúdil. Neviem, kde na FB som sa objavila, ale (keďže ja verím v dobro ľudí) verím, že ste sem prišli, lebo o mne niekto napísal niečo pekné a tak ti, milý neznámy, ďakujem :) 

13 komentárov:

  1. polievky milujem nadovšetko... hlavné jedlá by pre mňa ani nemuseli byť. vyzerá to geniálne! hor sa do BA!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krasne miesto, skoda ze to mam od ruky, myslim ze by som inde obedovat uz nechodila :O ako si ho objavila? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bola som práve na FB keď moja sesternica "lajkla" ich stránku na FB (nech žijú sociálne siete), pozrela som si ich stránku a zo zvedavosti som tam jeden večer zašla a zapáčilo sa mi, tak som sa rozhodla posunúť to ako tip ďalej :))

      Odstrániť
  3. vyzerá to tam úžasne,vôbec mi to nepripadá ako reštaurácia alebo ako to nazvať :) kráássne

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mila neznama odkazuje, ze rado sa stalo :}

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vypadá to tam kouzelně. I když nemám ráda polévky, určitě bych tam chodila často. :) Naštěstí u nás ve městě máme podobnou kavárničku, kde si dám pěkně marlenku s karamelem, horkou čokoládu a míchaný koktejl: http://www.fashionpicnicblog.blogspot.cz/2012/11/pin-up.html
    Máš moc milý blog, budu se stavovat častěji :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ďakujem všetkým za milé komentáre a keď budete mať cestu, tak odporúčam pozrieť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To vypadá skvěle. Moc se mi líbí ty kulaté Ikea lampy ala 60. léta, díry ve stolech pro ochucovadla a celkově teplá atmosféra.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vyzera to ako fajn miesto, vdaka za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár ♡ (len z tých negatívnych som smutná :D