utorok 12. februára 2013

Ružový plameniak at Retro burza

Retro burza bola skvelá a ja v mene plameniaka som rada, že som tam vniesla aspoň trošku ružovej. Bola to prvá akcia, na ktorej som sa takto predajne zúčastnila - aj keď iba z časti. Neviem, či aj na vás Murphy tak rád skúša zákerné ťahy, ale na mne sa teraz vybláznil, keďže Retro burza sa konala v deň, kedy som nemohla byť prítomná. Prišla som ráno, všetko naukladala, hodinu nervózne podupkávala a sledovala reakcie okoloidúcich a odišla. Týmto ale veľmi krásne ďakujem mojim trom pomocníkom, vďaka ktorým sa mohol ružový plameniak zúčastniť ! ♥

Dnes vám narcisticky ponúkam niekoľko obrázkov môjho kútika, ale zajtra si na plameniačom FB môžete pozrieť aj ostatné stolíky, predajcov a ich krásne výrobky. Takto vyzeral môj stolík, ja (dôkazový materiál o mojej krátkej prítomnosti síce nie je veľmi lichotivý, ale nech ma ospravedlní, že som deň predtým dlho pracovala, v noci málo spala a mám, samozrejme, milión iných výhovoriek na môj ksichtík...ale radšej si všimnite moju "menovku" :) a cookies, ktoré vraj veľmi chutili (ak niekto bol a ochutnal a hľadá recept, sú to TIETO)

Inak sa pohrávam aj s myšlienkou založiť si bashalandovský FB na chvíle, keď mám skvelý tip, fotku nového koláča alebo chuť poslať vám smajlík. Len neviem, či by bol záujem?










Foto: Lucka (yummy!) + môj drahý

14 komentárov:

  1. ak by som aj ja mala taky super xichtik ked som unaevna, tak som happy ;D krasne vecicky, skoda, ze som bola odcestovana...tak snad nabuduce :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D ďakujem za kompliment, ale naozaj som už vyzerala aj lepšie. Anoo, ak bude aj nabudúce , dám určite vedieť :)

      Odstrániť
  2. podľa mňa stačí dávať tipy a receptíky na fb ružového plameniaka.. veď väčšina ľudí snáď chápe že si to ty :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak dúfam, snažím sa dávať najavo že aj to som ja :D ďakujem, práveže som to až tak úplne nechcela spájať a prepájať na plameniakovi, ale na začiatok to asi bude ideálne :)

      Odstrániť
  3. oo, mňa tie tvoje veci veľmô bavia. Vidíš, musím sa ti oficiálne poďakovať za náušnice, live som ich videla až pred pár dňami, keď som konečne došla dom. A sú fakt super (tie horúcoláskošálkové). A ešte boli úplne skvelo zabalené. Tipy chceme (aj smajlíky), ale dávaj ich pokojne na plameniaka, podľa mňa je zbytočné mať dva. Tak :) a pekný deň Ti ešte.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeeej !! To ty , super super, veľmi sa teším a som rada, že sa páčia :) Ano ano, tiež to tak vidím, že plameniak it is :)) ďakujeem aj tebe , teda teraz skôr večer :D

      Odstrániť
  4. Bashaland na facebooku? Že sa pýtaš! To malo už dávno byť :)) Nádherné fotky,vyzerá to tam krásne,veď ako inak keď je tam ružová,ružová,ružová a ty
    ĎAKUJEM za to prekvapenie!!! <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ďakujem, určite časom bude ;)
      Nie je zač :)) ♥

      Odstrániť
  5. Jééj, krásny stánoček. Páči sa mi prevládajúca ružová a tie letáčiky sú super! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, ďakujem, vidíš, nabudúce mi už dojdeš nafotiť ty ;)

      Odstrániť
  6. Sladké, slaďoučké. Chci mít všechny "růžové plameňáčky" (a tím myslím i krásnou dámu s mašlovým šátkem) ve velkém kufru s puntíky...u mě doma, pěkně v bezpečí. Všechno jen pro mě! ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juu ! Vivi, tak ja teda idem zabaliť všetky moje ružové kufríčky a priletíme ;))

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár ♡ (len z tých negatívnych som smutná :D