pondelok 24. júna 2013

DIY flower sunglasses alebo rozkvitnuté slnečné okuliare

Tento nápad som nosila v hlave už dlhšie. Minimálne od minulého roka a potom sa mi rozkvitnuté slnečné okuliare stále tak postupne pripomínali. A tak keď som prednedávnom vyhrabala staré dvojeurové (nech žijú zľavy!) slnečné okuliare z H&M, ktoré už aj tak nenosím (pretože som asi jediný človek na svete, ktorý ešte aj tých slnečných okuliarov/okuliarí/okuliar/pomôcok proti žmúreniu pred slnkom vlastní viac ako obchody pred sezónou dovoleniek a tak jedny bezfarebné zapadnú prachom), klikla som si, inšpirovala sa a potom tvorila podľa seba. Ako zhodnotila moja maminka, na nejaký festival budú dobré. Ako hodnotím ja - je leto, všetkým je teplo a úplne jedno, čo máte na sebe. Smelo do toho! Kedy inokedy, keď nie teraz ;)



Potrebujeme:

  • slnečné okuliare (v podstate je úplne jedno aké, odporúčala by som jednofarebné)
  • kvetinky (uznávam, že v tomto mám trochu výhodu, lebo mám takýchto kvietkov doma plno, keďže som ich pravidelne nakupovala na tvorbu mojich malých plameniačkov - na ktorých, bohužiaľ, momentálne skoro vôbec nemám čas, ale aspoň kvietky ostali. kúpite ich ale napr. na ebay-i a etsy, dokonca som ich nedávno zazrela aj na sashe.sk)
  • perličky (opäť, odporúčam ebay, ale napríklad tie, ktoré som tento krát použila, som kúpila v Kik-u / akurát sa obávam o ich životnosť)
  • lepiacu pištol (skúšala som aj lepidlo, ale lepiaca pištol je ideálna)
  • čo len chcete (pôvodne som chcela využiť aj stužku, ale nezmestila sa)

Postup:

Super jednoduchý. Povyberajte si kvetinky/perličky/ozdôbky aké sa vám páčia, roztavte lepiacu pištoľ a kreatívne sa vyžívajte. Nemusíte ísť ani mojou cestou, rozkošné sú aj modely s minimom kvetiniek (napr. TU) a niekto si zase určite vychutná množstvo kvetiniek (napr. TU).



Je to len na vás ;)


13 komentárov:

  1. ty teda toho máš,ružičky,kvetinky,hviezdičky :)) kráásne to je,tiež som nedávno dostala takýto nápad,oživiť okuliare,ale ešte si to rozmyslím :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. oživ :) mne sa páčia aj také "nenápadko" oživené, len zo dve kvetinky keď sú :)

      Odstrániť
  2. Toto chcem vidiet aj na ociach, ako to vyzera! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. skvělý nápad, a vidím to úplně poprvé, takže oceňuju :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Bashulaaaa,chcem ouftit s týmto čudom! Je to teda riadny úlet,takéto veci zvládam asi len na tebe:))Proste to treba vedieť nosiť a to vieš len ty!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :DD Ďakujem, vymyslím niečo keď sa vyčasí urćite ;)

      Odstrániť
  5. skvelý nápad! si šikuľka ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár ♡ (len z tých negatívnych som smutná :D