streda 31. júla 2013

3 tipy, ako prežiť horúčavy

Keď sa sem tam začítate do príspevkov, ktoré vymýšľam, uvedomíte si, že neuveriteľne rada spomínam počasie! A určite ste si všimli, že v poslednom čase aj každý okrem mňa. Rozhodla som sa, že využijem šialené horúčavy a tým z vás, ktorím už pekne lezú na nervy, dám tri bashalandovské tipy, ako ich v zdraví a šťastí prežiť. Ako si možno pamätáte, jednoduchý tip na osviežujúci letný drink som spomínala už tu a ak sa chcete ochladiť mňamóznou zmrzlinou, to už sme tu mali tiež. Dnes to bude o tipoch, ktoré si možno ani neuvedomujete, ale ja vám garantujem, že zaručene pomáhajú! Aspoň mne.

A ako teda môžeme prežiť tie horúčavy?

top Primark | glasses gift | bicycle earrings Six | little hat from Croatia | unicorn earring ebay | pig ring Urban market | lipsticks necklace Modcloth

1. S humorom

S humorom sa dá naozaj všetko prežiť oveľa jednoduchšie, lepšie a rýchlejšie (a to mi teda môžete veriť, pretože si týmto spôsobom spríjemňujem život už celý život). A s humorom lepšie porazíte aj horúčavy. A kedy inokedy sú také veselé doplnky vhodnejšie ak nie v lete ? Naozaj nikto nespadne na zadok, ak si z času na čas zavesíte na krk rúže a do ucha dáte malé bicykle. A uvidíte, ako sa vďaka nim budete v tieto horúce dni usmievať a hneď bude všetko krajšie (a veselšie).

from left: F&F | Celine | ZARA | ALDO | Humanic | Steve Madden

2. S otvorenými sandálikmi

Nebojte sa a verte mi, balerínok, tenisiek a čižiem sa nanosíte v živote a v tomto roku ešte dosť. Obdobie, kedy môžeme vychutnávať otvorené sandálky je veľmi krátke, nepremárnite ho (vy si budete v novembri hlavu trieskať). Okrem toho otvorené sandálky sú v horúčave oveľa príjemnejšie, sympatickejšie, nositeľnejšie, farebnejšie.. majú všetky plusy tohto sveta, všetky plusy tohto leta. Takže hurá nalakovať nechty na ružovo (aj mintovú beriem) a šup do sandálok!


3. S farbami

Tak snáď vám nemusím zdôrazňovať, že v tej čiernej to ide v tomto počasí všetko akosi horšie a pomalšie. Noste farby. Ja ich nosím stále a celoročne, ale v lete si ich vychutnávam obzvlášť. Farebné laky na nechty, farebné náramky, farebné šaty, farebné gorále, farebné topánky, farebné dni. A pastelové odtiene zbožňujem natoľko, že mi jeden nikdy nestačí! No a čo. Veď je leto!

PS. do zajtra súťažíme ! Bashalandovský balíček na prežitie môžete vyhrávať už len do zajtra !! TU a TU a TU a TU (vtipálek som).

14 komentárov:

  1. Super typy! Miluji barvy takže tvůj článek mě moc potěšil! :) Měj se krásně! Mimochodem máš moc pěknou sbírku botiček ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja ich milujem ! Nech žijú farby !! :)) A ďakujem :)

      Odstrániť
  2. Ja som si aj u seba všimla, že sa často zmieňujem o počasí :D Och, a máš nádherné farebné sandálky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale keď to je taká vďačná téma! :D Ďakujem :))

      Odstrániť
  3. ňuňu top pro plameňákofandy! ^_^

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To je milé :)) Oficiálne prehlasujem že zbožňujem všetky tie tvoje zvieracie ale aj nezvieracie doplnky a odteraz už aj letné (a asi aj všetky ostatné) topánky.Tie sandálky po krajoch sú že aké nádherné!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) aj ja ich všetky zbožňujem, bude im veselo keď vedia, že sú také zbožňované ;) juu , ďakujem ďakujem a vieš, aké sú pohodlné! :)

      Odstrániť
  5. tak toto je taký milý príspevok, že mi až krásny deň spravil :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Baš,asi by si mala nosiť menej čačiek,lebo nikdy som si nevšimla,že máš také superské botky :-O

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bernuška, to si ma vieš ale tak predstaviť, že by som mala menej čačiek? To ty musíš ešte väčší pozor dávať! :D

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár ♡ (len z tých negatívnych som smutná :D