utorok 9. júla 2013

Bashaland ♥ 5+1 ... in june

Ako býva dobrým zvykom, niekedy medzi začiatkom a polovicou mesiaca sa dostávajú na rad moje minulomesačné vychytávky. Ak čakáte šaty, jedlo, jedlo, jedlo a malé milé roztomilosti, mám dobrú správu - ani tentokrát vás nesklamem. A dnešné 5 + 1 bude príjemne letné a osviežujúce. Čo sa vám páči najviac?


1. Veľmi netradične sa mi aj tento mesiac do zoznamu vychytávok dostali šaty. Wow. Ale pozrite sa na tieto, krásna osviežujúca farba, dlhá sukňa (kto pozná Bashaland vie, že bez dlhej sukne nie je žiadny život kompletný) a tričko s kresbičkou. Parádne, nie? Nájdete ich TU.

2. OK. Ovocná koža nie je úplne najmňamóznejší názov, ale keď sa začítate do postupu, zistíte, že to budete chcieť čo najskôr vyskúšať. Sú to vlastne také zdravé mlsky, cukríky, bez chémie, ľahko prenosné, môžete ich žužlať v kine, električke, na kúpalisku, v šóre na bananány, môžete ich mať plnú kabelku, auto, vrecká... chcete viac dôvodov? Recept nájdete TU.

3. Táto propagačná fotka sa mi páči asi ešte viac ako samotný produkt, ktorým je motivačná tabuľka s nápisom "If not now, when ...". Aj keď takéto múdre slová a rady do života ja mám veľmi rada. Niekedy nezaškodí si ich zapísať, nalepiť nad hlavu alebo do diárika, aby sme nezabudli. A táto tabuľka je pre mňa momentálne tak nejak viac aktuálna...

4. Blog Passion for baking som objavila celkom náhodou na instagrame (celkom dobrá vec tá instagram, človek tam naozaj nájde najinšpiratívnejšie veci) a neviem sa vynadívať. Stačí pár fotiek a pochopíte, ako vyzerá vysnívaná kuchyňa v najtajnejších snoch Bashalandu... A keďže ja som teraz na tie smútí, tak som vám vybrala jeden recept na milkšejk. Ale aj keď nebudete nič pripravovať (recepty sú aj tak v nórčine, ale tak máme google translate keby niečo), stačí obdivovať tie nádherné fotky.

5. Tetovačková stránka so skvelými infantilnými tetovačkami, ktoré zmiznú keď vás prestanú baviť? Áno! Do môjho zamilovaného júnového zoznamu som si vybrala aktuálne nanuky (čo môže byť štýlovejšie ako vytetované nanuky?!), ale medzi mojich favoritov patrili aj štýlový bicykel, balóny, samozrejme kolotoč a hodinky s nápisom late (lebo každý vie, že Baša vždy mešká).

+ 1 Plus jedna je klasicky jedna skvelá vecička zo sashe.sk, pretože mám rada ručné veci a na sashe je ich habakuk. A v júni som sa preklikala na skvelú grafiku Veselé všeličo, ktorú vytvorila michalovic. Nepripomína vám tak nejak Bashaland? Tak trochu? (najmä tá žirafa v ružovom skafandri, schválne, kto ju nájde).

4 komentáre:

  1. Bashka a šaty? to kto kedy videl? :)) chýbali by keby neboli, mohla by si to premenovať na "šaty & 5 +1". No a blog "passion for baking" ma naozaj rozvášnil, už ho sledujem...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kika na slovnom spojení, že ťa ten blog rozvášnil som sa rehotala asi polhodinu :D :D :D

      Odstrániť
  2. Hah,tak tie šatky si viem predstaviť jedine tak na tebe! a to ber teraz ako kompliment! /aj ked viem,že ty berieš ako kompliment automaticky všetko:D/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jasné, že hej. Pre mňa je všetko kompliment, takže ďakujem krásne :D :D

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár ♡ (len z tých negatívnych som smutná :D