streda 24. júla 2013

Basicdresspinkelephantnecklace

Niekedy aj na Bašu dojde a kúpi si úplne jednoduché super basic šaty. Aby potom mohla vytiahnuť všetky nádherne pestrofarebné doplnky a dala im o to viac vyniknúť (preto skromná rada - aj s jednoduchým šatstvom z vás môže byť vyčančaná princezná :)
Skvelá a užitočná rada pre všetky z vás, ktoré neobľubujete výrazné kúsky oblečenia - výrazná bižutéria spraví všetko za vás! A nebojte sa náhrdelníkov s ružovým slonom. Z času na čas si to môže dovoliť každá z nás.
Ospravedlňujem sa za poslednú foto, ale nemohla som odolať, keďže slovo "bussi" v nemčine znamená cmuk, veľmi som túžila po otrepanej vyšpúlenej pusinkovacej fotke. A toto je najlepšie, čo vzniklo. Fakt. Ale nemohla som odolať.







dress H&M | shoes Steve Madden | bag ALDO | sunnies Orsay | earrings Forever 21 |  necklace Forever 21 | bracelets Orsay + ALDO | ring Orsay

8 komentárov:

  1. Ja sa zo vzormi veľmi kamarátim,ale doplnkom furt neviem prísť nachuť:/ Aj ked na takého ružového slona by som sa kludne dala nahovoriť :)
    A prosím ťa,nefoť sa tak zblízka! Lebo so skracujúcou sa dištančnou vzdialenosťou úmerne rastú tvoje mihalnice a zároveň aj moja závisť :X Si tam úplne rozkošná <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nech žijú ružové slony! :D
      Rozkaz, budem na to pamätať! :D aj keď ti stále hovorím, že to nie ja, to špirála :)))

      Odstrániť
  2. môjmu vkusu je to už o náušnicu a náramok (ten svetlý) priveľa, ale vyzeráš rozkošne a aj v tých najbasicovejších šatách žiariš že až... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :)) ja si aj uvedomujem (niekedy), že to preháňam, ale neviem a neviem si pomôcť :))

      Odstrániť
  3. super Basi! :) tak veselo, ako len ty vies

    OdpovedaťOdstrániť
  4. na tebe vyzerá krásne všetko a myslím,že tie šaty by bez doplnkov neboli až také nudné,veľmi sa mi páčia :) inak,už toľko tvojich doplnkov si nám ukázala a stále prichádzaš s ďalšími a ďalšími,ty musíš mať peknú zbierku :)) niekedy keď budem vymýšľať čo na seba,pôjdem najskôr sem pozrieť,pretože ja sa strašne bojím doplnkov :D napríklad si nikdy nedám naraz nejaký prsteň,náušnice a náhrdelník :D vždy len niečo,nie všetko naraz,pritom to nie je vôbec zlé,ty si veľmi dobrým príkladom:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. juu ďakujem, si zlatá :) niečo na tom bude, aj kamarátka Lucka (ktorá ma pozná ehm ehm, veľa veľa rokov) hovorí, že vždy keď ma vidí, mám niečo nové..je to taký môj údel :)
      hah, ďakujem, ja som zase opačný extrém, ja musím mať všetko naraz ! :D a čím viac, tým lepšie :D

      Odstrániť
  5. ÁNO ružovému sloníkovi, ÁNO veľkým náramkom (obzvlášť, ak je na nich mašlička:), ÁNO srdiečkovým prstienkom a tvojej pusinkovej fotke:-)). Krásne, letné, milé:-). Rovnako, ako tvoj najmilší komentár u mňa:). Ďakujem!♥

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár ♡ (len z tých negatívnych som smutná :D