piatok 12. júla 2013

Happy birthday, Bashaland!

Neuveriteľné, ale môj malý zlatý Bashaland má dnes presne 1 rok ! Dnes je to presne rok, čo vás bolia zuby z mojich sladkých kombinácií, lačne si olizujete monitory pri pohľade na moje recepty (a nie že nie! verím, dúfam a viem, že to robíte), spolu so mnou plačete pri päť plus jedna nad všetkým, čo chcete, ale nemôžete mať (zatiaľ! ale nikdy nehovor nikdy!).
Takto vyzeral prvý príspevok, takto vyzerá príspevok najklikanejší, ktorý je zároveň najklikanejší medzi DIY, toto je najobľúbenejší receptový a takto vyzerá najobľúbenejší outfitový,
Slová, ktoré vás doviedli na môj blog boli najčastejšie bashaland (shocking), bashaland.blogspot.com a v tesnom závese je hľadaný výraz macrame náramky (aj tak si pamätám, že môj najobľúbenejší kľúčový výraz, ktorý hľadajúceho pátrača doviedol na môj blog bol "outfit štyridsiatnička". Nie, ja fakt neviem).
Za svoju dlhoročnú blogerskú kariéru som sa vykecala v jednom a druhom rozhovore. 
Za ten rok sa stránka zobrazila 31 335-krát (vo chvíli, keď píšem tento príspevok) aby si 140 sledovačov mohlo pozrieť 132 príspevkov.

cupcakes podľa Veronikinho receptu - tohto 
Milý Bashaland, želám ti všetko najlepšie, veľa spokojných čitateľov, ktorí sa budú k tebe radi vracať a budú ťa mať minimálne tak radi, ako ja! Želám ti, aby si bavil, inšpiroval a rozosmieval, aby si potešil a kúzlil dobrú náladu.
A milí moji sledovači, ďakujem vám za to, že ste, že sem chodíte, že ma čítate, že mi nechávate krásne, krajšie, najkrajšie komentáre, že som sa s toľkými spoznala a toľkých si obľúbila a dúfam, že toho spolu ešte veľa prežijeme !
A, samozrejme, špeciálne poďakovanie patrí aj Lucke, ktorá ma na blog často fotí (a je autorkou aj mňamóznej fotky nad týmto textom) a môjmu drahému, ktorý je ochotný kvôli mne vláčiť foťák, fotiť ma ešte častejšie a tvoriť moje famózne hlavičky a päťplusjedna zoznamy (áno, je to vonku, som dokonalý IT/technický antitalent) a obom ďakujem za to, že ma v tomto mojom výstrelku stále podporujú (aj psychicky, aj technicky, aj fotograficky). 



A aby ste odo mňa mali aj hmotný, nielen slovný, dôkaz lásky, jeden šťastlivec získa do opatery malé plameniačiatko (neviem inak, či ste čítali, ale dočasne sa lúčim s plameniačkami, ak máte o niečo záujem, píšte).

Ak máte záujem o špeciálny malý BB (Balíček Bashalandu), ktorý okrem plameniačka bude obsahovať aj iné malé fešákoviny a drobnosti a ste zo Slovenska alebo Českej republiky, napíšte mi do komentára svoj e-mail, meno a čo máte na Bashalande najradšej (nepovinné, ale poteší a budem vedieť, na čo sa viac sústrediť).
+ BONUS: ak o mojom BB poviete aj inde (na blogu, FB fanpage, susede... :D ok, niekde veď viete ako :)), tak vám do balíčku pribalím aj ďalšie super-špeci prekvapko.

Žrebovať budem s random.org, komentáre môžete písať do 1. augusta napríklad do 16:13.

Teším sa na vás a ešte raz ďakujem. 

Ako získam BB (Balíček Bashalandu) súhrn:
  • ak som zo Slovenska alebo Českej republiky, napíšem do komentára svoj e-mail a meno a keď mi napadne, tak aj čo mám na Bashalande najradšej (ale Basha je starý dobrák, takže ma do napádania nebude nútiť)
  • keď si chcem v balíčku nájsť aj špeci prekvapko, poviem o BB aj inde, napríklad na mojom blogu alebo FB
  • stihnem to do 1. augusta do 16:13
  • budem čakať, či random.org vytiahne číslo môjho komentára

16 komentárov:

  1. Moja najmilšia a najobľúbenejšia Baš! :) Srdečne Ti gratulujem k blogovým narodkám,nech nás stále inšpiruješ,rozosmievaš,motivuješ,virtuálne krmiš /ano,zvyknem olizovať monitor!/a nech si tu s nami ešte dlho predlho,aby sme sa mali kam vracať!<3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten rozhovor ma inak veľmi potešil,som sa podozvedala o Tebe dalšie novinky a vždy ma vieš niečím dalším prekvapiť :)

      Odstrániť
    2. aha,súťaž:D
      meno-Berny :D mail: bernuska@outlook.com
      a tak nejak som už asi napísala,čo ma tu baví-mňa tu proste baví všetko!Infatilnosti,čačky-mačky,dobroty a to,ako dokážeš aj z malých vecí urobiť kolosálne,z nezaujímavých a všedných originálne!
      Už sa pakujem,dosť bolo spamovania :D:D

      Odstrániť
  2. Heeepii brrrzdeeeej tuuu juuuu, heeepii bzdeeeej tuuu juuuu! <3 <3 bez Bashalandu by bol môj život bezfarebný, to vieš! A len vďaka tebe sa v obchodoch pozerám po farebnejších kúskoch a dokonca už si plánujem obliecť aj maxi sukňu, ha! to je, čo? :D
    luv ya! ;))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vsetko najlepsie a zelam ti aby tvoj blog mal vela pozornych citateliek a ty vela inspiracie pri tvoreni :)
    Rada chodim na tvoj blog, pretoze tu najdem mile, pekne, dievcenske radosti a paci sa mi tvoj styl pisania (napr. slovo fešákoviny :)
    dora.mrkvova@gmail.com

    Dievcata aj ja vas pozyvam na GIVEAWAY o trendovu bizuteriu TU

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Všetko najlepšie krásne vyspelému ročniatku, ktoré oplýva humorom, nápadmi, kreativitou, rado inšpiruje a rozosmieva. Ja na Tvojich článočkoch zbožňujem to, ako úžasne vieš opísať a rozpísať aj tú najobyčajnejšiu vec, či udalosť, ktorú by bežný človek "zabil" jednou vetou. Ty svojim štýlom sebarealizácie, kam spadá aj ročniatko blogík Bashaland uchovávaš všetko dianie okolo seba v slovách, fotkách a výtvoroch.
    Myslím, že život je o emóciach a Ty dokážeš rôznučke malé aj veľké emócie vyjadriť všetkými farbami sveta. Bashaland je presne to krásne miesto, ktoré sa nachádza v Tebe a všetci sú v ňom šťastní a priateľskí a úprimní a bezpredsudkoví a Ty si ho touto cestou sprístupnila aj nám. A tiež sa mi páči, že Bashaland aj v Tebe otvoril tie správne dvierka na slnečnú pláž a privrel tie do tmavej a chladnej jaskyne (kam nás strkajú takí tí "AKOŽEvždydeprimovaní". Takže, mám Ťa rada aj Tvoje TVORENIE (spomínam si na Tvojho prvého dinosauríka, ktorého si nikde ani nepriznala) a prajem ešte raz všetko najlepšie a veľa ďalšej príjemnej bashalandovskej tvorby.
    PS: ako vždy aj teraz som bola stručná ;))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Juuj, gratulujem! Tu sa mi páči asi všetko:) veľmi rada sem chodím nakúkať a čitať, pretože tu vždy nájdem niečo krásne a pastelové, roztomilé a ružové a v neposlednom rade aj mňamózne a veselé. Želám ešte veeľa spokojných čitateliek! :) V súťažiach nevyhrávam, ale prečo to neskúsiť:D Dominika d.bacigalova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Prajem všetko najlepšie, je úžasné vlastniť blog už rok:) Ja mám svoj slovenský blog už celé 2 roky a som na seba hrdá, že som to takto vydržala:) Tento blogspot je zcela nový a tak bude trochu ťažšie sa začleniť;) Každopádne ešte raz všetko najlepšie ♥ feelikeunicorn

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To je krásné. Tvůj Bashaland slaví rok stejně, jako slavý rok malý Kubík, syn mé kamarádky. :) Přeji tedy i tobě všechno nejlepší, ať se ti tu stále daří a jde Vám to spolu s blogem skvěle!

    Kdybych od tebe vyhrála onen balíček, asi bych samou radostní prorazila strop. :D

    Moc se mi líbí, jak tu píšeš optimisticky, krásně se to čte a ta barvitost tvých článků je nepřekonatelná. Těším se na tvůj další úspěšný rok tady. :)

    Hanakova311@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jej,tak už rok.Prajem tebe a Bashalandu ešte veľa veľa preveľa takýchto rokov,tvojich krásnych usmievavých fotiek,farebných outfitov,receptov,pri ktorých nám všetkým tečú slinky a aj postov 5+1,v ktorých nájdem vždy niečo krásne.Samozrejme ti želám aj veľa milých čitateľov.Takže v skratke,všetko najlepšie! :) Ďakujem,že tento blog vedieš a ďakujem aj tvojim dvorným fotografom :)) Zároveň som aj vymenovala všetko,čo sa mi tu páči.
    Plameniačiatko je krásne,ako všetky jeho bratia a sestry :))
    Zdieľam ťa na Fb blogu tu: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=483327191757386&id=144814778941964

    lizzy-fashion@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. lucik.hroch@seznam.cz
    narazila jsem na tvůj blog přes rozhorvor u lizzy a od té doby jsem ho nepřestala sledovat.. pripadam si jako ten nejfantičtější stalker :D líbí se mi tady uplně všechno ! mint, růžová, DIY a tvoje nádherné výrobky mě neustale okouzlují . Všechno nejlepší a přeju další úspešné roky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Gratulujem k prvému rôčiku! Bashaland mám ako pravidelnú dávku cukríkových farieb a optimizmu. Dnes som Ťa vzhliadla v poluse pri čakaní v dlllllllllhom rade na obed, no keď som sa znova otočila, už si zmizla, chcela som Ťa aspoň pozdraviť..tak snáď nabudúce ;)
    Inak nečakala som že si taká vysoká, tu na fotkách mi pripadáš ako také malé útle dievčatko- pekne to skresľuje! (Ktovie, aký majú ľudia dojem zo mňa, keď ma poznajú len z blogu :D)

    petalka@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej fakt? Vidíš, ja keď mám hlad nepozerám vľavo vpravo, nevníma, len už si predstavujem jedlo :D tam chodievam na obed dosť často, akurát včera tam bol šialený rad a kolegyňa šla k inému polusovému výberu, tak som išla za ňou, nech na mňa dlho nečaká :) ale som tam dosť často, takže nabudúce krič ;D
      Hehe, ale aj som malé dievčatko (ok, neviem, či práve útle :D mám cca 1,7 m ale je pravda, že včera som mala asi 13cm opätky tak preto :))

      Odstrániť
  11. Jeej, gratulujem k výročiu a prajem samozrejme veľa ďalších! :) Tvoj blog mám veľmi rada, vždy obdivujem tvoje outfity, ako dokážeš všetko super zladiť aj do najmenších originálnych a rozkošných detailov :)
    zuzanagrajciarova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Všetko najlepšie k prvému rôčku :) Ja som si myslela, že je to dlhšie, čo bloguješ, neviem prečo, tvoje články mi prídu také roztomilo profesionálne a vždy zaujímavé :) Na Bashalande mám rada všetko, čo je farebné, chutné a vtipné, teda asi všetko! :D

    Sonja
    sonjatokarova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. fúúú stále stíham :)blogu prajem, aby mal veľa spokojných čitateľov :)

    lerosep4@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár ♡ (len z tých negatívnych som smutná :D