streda 7. augusta 2013

July favorites

Spomínať na to pekné z mesiaca s ktorým sme sa už rozlúčili je skvelé, nie ? Spomienky si treba vážiť, pekne sa o ne starať, s láskou sa im prihovárať a ďakovať, za to že nám kedysi niečo pekné priniesli, za to že nám teraz niečo skvelé pripomenú, za to že zajtra nás niečo nové naučia, aj keď to ešte nevieme. 
Tak čo ma v júli potešilo?

  • Raňajky v Soupe! Tento podnik som vychválila TU keď bol pomerne nový a ja som bola po prvej návšteve. Odvtedy som tam bola niekoľkokrát, podnik už nie je nový, ale stále je skvelý, určite tam zacupkajte pri vašej návšteve Bratislavy. A robia tam takéto božské raňajky, na ktoré sme si minulý mesiac odskočili! Wooow!!
  • Môj drahý. On ma síce teší stále nejak a každý mesiac od neho dostanem kvetinku, ale nikdy o tom nehovorím. A tento mesiac (teda vlastne už ten minulý, spomienkový) mi dal kvetinku najkrajšiu z najkrajších a o tej by bolo škoda nerozprávať, nechváliť sa ňou, neukázať ju. Inak donesiete niekedy len tak kvetinku maminke? Skúste, bude sa tešiť.
  • Dovolenka. Musím si na ňu s radosťou pospomínať, keďže som naozaj bola v stave, keď som potrebovala vypnúť svet, nič nerobiť, čítať knižky, ktoré sú veselé a ľahké, plávať, oddychovať a snívať. Parádna spoločnosť, krásne miesto, budem z myšlienok na túto dovolenku čerpať celú krutú zimu. (áno, ona zase príde, nedajte sa oklamať!)
  • Čerstvé ovocie a zelenina! Kedy je lepšie ako teraz? Kedy chutí viac? Kedy sa ho viac precpať? Vtlačte ho do šalátov, prepašujte do smoothies, chrumkajte len tak. V lete oveľa osviežujúcejšie a chutnejšie ako ťažké alebo tučné pokrmy (neviem ako sa mi tam dostala tá fľaša vína. Fakt netuším.)
  • Moje zlaté kolegyne v robotke! Keďže sa o pár dní sťahujem do ďaleka, absolvovala som v poslednej dobe aj rôzne zmeny, jednou z nich bolo, že som sa v júli lúčila s jednou mojou robotkou (ešte mám druhú, z ktorej sa pomaly lúčim celý tento týždeň :) a moje zlaté kočky ma prekvapili a na pamiatku som dostala takúto krásnu kôpka krasotín od nich. Juuu! Takže ak ma v najbližšej dobe uvidíte opäť s novou bižu, viete ako som k nej prišla! :D

18 komentárov:

  1. Ja budu take ze vzpominek zit celou zimu, hlavne ze vzpominek z dovoleny. To si vzdy necham dat ruzne fotky na plochu pocitace. :) Zimu ale jeste dlouho nechci!!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja rozmýšľam, že si ich vytlačím a nalepím všade po izbe ! Pohľad na také moríčko v snehovej búrke vždy poteší :)

      Odstrániť
  2. kvetinkám sa nepoteším ani ja ani maminka. sú drahé, hneď zvädnú, nič z nich nemáme + alergia na peľ. to radšej niečo na zjedenie

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja aj maminka kvetinky rady máme a potešíme sa im, ale ty maminke kľudne niečo upeč alebo ju pozvi na obed, hlavnou myšlienkou je urobiť radosť :)

      Odstrániť
  3. Božské raňajky, kvety, loďky, víno v košíku a bižu darčeky - taký mesiac by som pasovala za jeden z naj!:-) Ťažko pri takom krásne letnom článku uveriť, že by tá krutá zima fakt raz prišla... Ne-ve-rím!;-))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neverím ani ja, tešme sa radšej z týchto krásnych vecí a spomienok! :))

      Odstrániť
  4. Raňajky vyzerajú úžasne,mňam mňam.Tá fotka mora je nádherná,úplne by som sa tam teraz chcela teleportovať keď tak na to pozerám :D Bižu úžasná,letná,no nádhera jedna za druhou :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj boli vieš akéé super, až do večera som sa z nich válala :D ďakujem :))

      Odstrániť
  5. Květiny od přítele dokáží vždy moc potěšit. :) Hlavně, když máme jistotu, že nic neprovedli. :D

    Tvá úvodní "řeč" je skvělá, pravdivá.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anooo :D :D :D Hlavne keď mám tú istotu :D
      Ďakujem :)

      Odstrániť
  6. Kam sa sťahuješ? Teda asi sa aj v príspevkoch dozvieme, ale nevedela som zvedavosti povedať nie... ale nevadí, budem si dovtedy híkať nad kvetinkou a žiarliť na bratislavský polievkovo (i raňajkový) raj, tešiť sa na nové dozdobené outfity...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite to v nejakom príspevku v blízkej dobe spomeniem, aj som sa tomu chcela špeciálne povenovať, ale (tebe asi nemusím hovoriť o radostiach z balenia a sťahovania :)) teraz nestíham, lebo triedim svetríky , vybavujem papierovačky a tak.. ale inak odchádzam do Dánska :)

      Odstrániť
  7. Basi, skvely postik, vela pekneho, hlavne tie kvietky (a to, ze ich tak casto dostavas :) ).
    A zvedavost velka..verim, ze sa vsetko dozvieme v dalsich dieloch :)
    Krasne leto! :*
    T.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, teším sa, že sa páčil :)
      Krásne leto aj tebe Tinuš :-*

      Odstrániť
  8. Pěkné fotky :) krásná kytička od přítele ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :-*
      že... až mi ju bolo ľúto vyhodiť... :))

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár ♡ (len z tých negatívnych som smutná :D