pondelok 7. apríla 2014

Olá Barselona !

V stredu som chaoticky behala z banky (dajte mi eurá!) do obchodu (tri sendviče mi na cestu budú stačiť?) odtiaľ do práčovne (šup-šup oprať všetky tieločká a šatočky) a do našej tajomnej miestnosti (kam ste dali žehličku?!), aby som vo štvrtok ráno o šiestej nasadla na autobus, ktorý ma odviezol na letisko do Hamburgu, presadla na lietadlo a vystúpila v čarokrásnej Barcelone (chyba lávky, Barcelona sa rozhodla privítať študentov z Dánska starým známym počasím, takže som vystúpila do dažďa a vetra). Nič sa nedeje, na prvý skromný shopping (ahoj Zara, dva mesiace sme sa nevideli!) a tapas (malé mňam mňamky, ktorých si naobjednávate a baštíte, my sme si dve objednali patatas bravas, čo sú štiplavé zemiačky, sépiové krúžky, zeleninové krokety, miestnu šunéčku a ešte pár drobností. Sú na malých tanieroch a láskavo si ich rozdelíte so spoluhladošom) to stačilo. Od piatku ale krásne slnečno a keďže ja som minulý týždeň v dánskych piatich stupňoch vyrazila s holými nohami v balerínach, odhalené nohy a odhodené svetre sú tu pre mňa nutnosť. Barcelona bola na mojom zozname top miest, ktoré chcem navštíviť a po prvých pár dňoch sa úspešne radí do mojej top 5 najzamilovanejších miest (ale San Francisco a Kodaň zatiaľ nepredbehla). Zavial nás sem study trip, doteraz sme zväčša turistikovali, obiehali Zaru a jedli (ja a moja spriaznená duša, takto vyzerá zábava podľa dvoch dôchodkýň, naše mladšie ročníky sa radšej do rána opíjajú, čo, priznám sa, je pomerne nepraktické, keďže si nás izbu delí šesť. Ale čo už, ja som stará harpia, nedám si pokaziť deň pripitou 19tkou ktorá sa mi ráno o 5tej vkráda okolo postele. Zlosť radšej zajedám :D Od dnešného dňa obiehame spoločnosti a firmy, kde máme dohodnuté stretnutia a dozvedáme sa zaujímavosti od tých najpovolanejších. Prinesiem vám čoskoro bližšie info (najneskôr v sobotu keď budem 7 hodín krepčiť na letisku a túžobne vetriť môj let domov), zatiaľ pár fotiek. Keby ste veľmi túžili po mojich infoškách, ozývam sa na instagrame a fejsbúku.
Všetkým krásny týždeň! 








13 komentárov:

  1. jeee:) paráda. teším sa na ďalšie! Enjoii

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, paráda, zamilovala som sa do toho mesta :)

      Odstrániť
  2. Práve si spľňaš MôJ sen!! Jak ja túžim ísť kuknúť do Barči... a do LA... a do Štokholmu... boli by sme tu do rána :D Krásne fotky. Teším sa ďalšie info :)
    Gold Phoenix

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jaaj to poznám, ja mám tiež taký zoznam ešte… :D ale Barcu odporúčam, láska, nádherné mesto a atmosféra :)

      Odstrániť
  3. tam je tak užasne :) podla tých fotiek hihi dúfam že tam jedeného dna aj ja pôjdem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. wow ty sa mas! uzasne fotky musi to byt super!

    Inak ak mas rada NIIVEA mliecka pozyvam ta na giveaway o uplne novinky tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/04/nivea-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jeeeej :) chceme viac info, viac fotiek a miesto v tvojom kufri! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D všetko bude, až an to miesto v kufri, zázrakom som šla presne na hranicu koľko môžem :D

      Odstrániť
  6. Olá! Paráda! Všetko. Počasie, zelenina, štiplavé zemiačky, 19-tka, čo sa ti snaží dostať do postele...:D To sú tie pravé Bashalandovské zážitky!:-)) Takže dnes (sobota) letíš domov? Šťastlivo! A niečo pekné si na letisku kúp (ale komu to hovorím;-).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Všetko ako má byť! :D Áno, práve sedím na letisku v Hamburgu a fičím späť na rodnú hrudu (pomaly ale isto :) (nakupovať? Ja? Ále… :D /bude to naše malé tajomstvo ;) :D /

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár ♡ (len z tých negatívnych som smutná :D