streda 18. marca 2015

Hippiebasha

Približne každych 14 dní v priebehu dvoch týždňov sa mi zamarí, že mi napučal zadok, rozkysli sa stehná, túto pneumatiku som predtým na mojom preslávenom sikspeku určite nemala a neboli tie moje ruky predtým štíhlejšie? Potom si poviem, že kakal to pes, dám si langoš s buchtou potretý džemom, zapijem to pivom a uteším sa, že však nemôžem byť aj krásna aj inteligentná a AJ štíhla…
No dobre, až také drastické to so mnou väčšinou nie je a kým sa stále zapnem do jedných nohavíc, dostávam tieto stavy (v plnom počte ako sú popísané) len ako darček k PMS. Ja si tak rada pofrflem a popritom sa rada venujem iným záľubám - dobre sa najem, ideálne tak 5x za hodinu, trošku si polehním  a ráno si privstanem o 20 minút, lebo to znamená, že ma môj chlap odvezie na vlak a nemusím na stanicu šlapať tých 1200 metrov. Fitko mám od domu 5 minút, vo februári tam mali akciu na zlacnené členské. Odolávala som. Statočne. Nič to, že celý môj malý okruh známych, ktoré mám v mestečku, kde teraz žijem, do toho fitka chodia. Že môj chlap tam chodí trikrát týždenne. Že je zima a tak fakt veľa jem. Že už chodím stále autobusmi a nešlapem do školy 3 kilometre ako pred rokom. Nič. Všetko som ignorovala. Až kým som 27ho februára nenabehla do fitka, že teda aj ja chcem akciu. Akcia skončila dva týždne vzad, zaplatila som plnú cenu ale aspoň som dostala športovú tašku s logom fitness centra (ktorú do fitka zásadne nenosím, ale plánujem ju plniť na cesty vlakmi a lietadlami, aby všetci náhodne okoloidúci mohli obdivovať moju pevnú vôľu a skúmať moje telo, či je taška moja oprávnene alebo či som ju na blšáku kúpila od Zory Czoborovej). A tak som začala chodiť cvičiť. Najprv akože na mašiny. Odšlapala som si na steperi 3 minúty, prežila klinickú smrť, spravila na inej mašine jedenapolbrušákaabysanepovedalo a odpotila sa domov hrdo skúmať ako sa mi celulitída odparuje z nôh. Potom mi jedna kamoška napísala, aby som s ňou išla na hodinu s cvičiteľkou. Netušila som do čoho idem, nervózna som bola ako pred skúškou. Hodinu som si poctivo odcvičila netušiac čo robím, keďže cvičiteľka rozkazovala po dánsky, ale vďaka pozorovaciemu talentu som všetko zvládla. Bez psychickej ujmy. Tak som šla na ďalšiu hodinu. Opäť som prežila. Tento sled udalostí ma inšpiroval k tomu, aby som kamoške kývla v pondelok na hodinu zvanú H.I.T. Ja, telocvičný analfabet, hľadajúci za názvom maximálne tak oldies disco, som nevedela, do čoho idem. Zistila som, že H.I.T. sa dá aj pogúgliť, ale pfffff… Moje sebavedomie a predstavy, ako brilantne zvládnem ďalšiu hodinu boli navyše posilnené cvičiteľkou, ktorá vyzerá ako malý usmiaty Ferrero Rocher bonbónik. Čo sa nakoniec ukázalo ako nevýhoda, lebo ten trapas, keď cvičiteľka, ktorá má asi o 20 kíl viac ako ja s prehľadom zvláda cviky, pri tom sa usmieva a dáva pokyny… poviem vám, že v pondelok som umrela asi dvadsaťosemkrát. Chcela som si urobiť aj pocvičebnú selfie, že aha čo som prežila, ale celý človek ma bolel tak, že som nevládala zdvihnúť paprčku do selfie uhla… Nohy ma bolia ešte dnes a jediné, čo mi zabráni ukončiť moju sľubnú fitness kariéru, je predplatená permanentka. A sklamanie, že som sa po pondelkovom tréningu nezobudila do bikini body (nič iné som po tej bolesti nečakala)…

Tak mi držte palce, aby moja sľubná cvičebná kariéra naďalej takto úspešne pokračovala. Dnes ešte hippie fotky postaršieho dáta s najlepším úlovkom z domácich zliav - touto kožušinovou vestou kúpenou za odmenu po tom, čo som prežila extrémne bolestivú zubárku!






pants + sunnies + headband H&M | sweater Colloseum | vest Lindex | bag Nine West | shoes from mum
FOTO : LUCKA (HERE)

16 komentárov:

  1. baška, bud hipisáčka už nafurt! <3
    to, že si začala cvičiť, beriem ako malú zradu, pche!
    predstava ako sa celulitída odparuje z nôh ma rozsekala :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ha ďakujem Bernuška, no teraz chvíľu nebudem, lebo mám kratšie vlasy, tak som taká "fejková" :D
      neber ako zradu, ešte stále sa všetka celulitída neodparila!! :D :D

      Odstrániť
  2. Mluvíš mi z duše =D..s fitkem držím palce..
    A sluší ti to!!

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Baši, ja Ťa žeriem :) som v tom s Tebou, tiež som podpísala zmluvu s diablom, a to hneď na celý rok, 365 dní. A ešte mi tam hubuje aj trénerka, ráta série. Tá moja má ale asi o 20kg a 6 rokov menej. Vieš si predstaviť, že ju musím poslúchať??? Tá taška, (nie, nie tá z fitka) je super :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Kika :D oo držím palce, to si si pekne dala, ja si kupujem permanentku len na dva mesiace vopred vždy :D a ako? Ešte si ju nezabila? :D ďakujem ďakujem, ja nemusím oranžovú , ale pri tejto taške som neodolala :))

      Odstrániť
  4. džízs, píšeš tak perfektné články! :D zhltla som to na jedno posedenie a outfit je tiež paráda :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za kompliment :D som rada, že sa páči :)))

      Odstrániť
  5. Ja mám väčšinou opačný problém, že každý gram oslavujem radosťou a spŕškou cukrových posypiek. Ale na cvičenie som sa dala s tým, že keď máš svaly vyzerá to lepšie ako keď máš len kosti. Do fitka sa teda nechystám, jedine ak by som už naozaj tie svaly (aspoň malé) mala, pretože ma láka študentská zľava. Tebe držím palce, nech všetko zvládneš. No a outfit je perfektný, čelenka a vesta sú super!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jasné, cvičenie je pre nás všetky asi (len sa k tomu dokopať, však :)) ďakujem, budem sa snažiť vydržať a tebe tiež držím palce, nech gramy pekne pribúdajú ;)

      Odstrániť
  6. :D Pobavila si mě. Stavy typu "jsem královna celulitidy a tuku" mám velmi často. Povětšinou je zajím pytlíkem gumových bonbonů a řeknu si, že zítra už fakt začnu makat :D Dokonce se mi povedlo i začít cvičit, ale čím víc cvičím, tím mám větší pocit, že jsem tluščí a více celulitidová než kdy předtím (nejsem, ale nedokážu se smířit s faktem, že když člověk nakluše 3x do fitka, neznamená to hned, že bude mít postavičku jako lusk)...:D Upřímně řečeno mě celé to cvičení zabíjí. Nesnáším ho, ale možná to za ten finální výsledek stojí:)
    Tvůj dnešní outfit je vážně úžasný. Hrozně se mi líbí kombinace barev i vzorů:)
    ...//Instantní krása//...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haha anooo presne ako taká kráľovná sa často cítim!! :D :D ja presne tomuto tiež nerozumiem, už chodím do fitka asi 3 týždne a bikini body stále nikde, kde sa stala chyba? :D :D
      Ďakujem krásne, som rada, že sa páči a že sme sa "našli " v cvičení :D

      Odstrániť
  7. Bashinko, trvám na tom, že se mi líbíš přesně taková, jaká jsi a jaká budeš klidně i za dvacet let (nebo za "dvacet kil"). K cvičebnímu odhodlání se sice nepřipojím, ale až budeš ve fitku, budu na tebe pokaždé věrně čekat v cukrárně a držet ti místo. A teď se jdu objednat k zubaři, protože chci taky takovou vestu...;-D
    PS: už dlouho jsem Ti to neřekla, ale to nic nemění na tom, že tě: ❤

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár ♡ (len z tých negatívnych som smutná :D