pondelok 20. augusta 2012

Simple

Niekedy, keď človek chce a nedá sa, keď vstane správnou nohou, ale aj tak mu všetko padá, ničí sa a kazí sa, keď ľudia kričia a keď nič nevyjde a keď si myslíte, že už nemôže byť horšie a nabúra do vás cyklistka.

Tak presne taký deň som mala.

Na ten druhý som sa teda obrnila. Dala som si tmavé tričko. Lebo v ňom sa môžete zašpiniť, obliať a nikoho v ňom neurazíte. Dala som si jednoduché topánky, ktoré chodia samé. No a nakoniec som sa stretla s Luckou a dala som si levanduľové kapučíno. A keďže Lucka je šikula, tak vďaka nej tieto foto vyzerajú tak dobre, že najhorší deň v histórii, ktorý som prežila deň pred naším stretkom, bol dávno zabudnutý...

PS. áno, to som ja v okuliaroch. celom dokreslujú, ako zničene som sa po mojom zlom dni cítila, lebo okuliare nosím väčšinou už len doma :)

Enjoy details.

PS. zajtra ráno idem na dovču. juchú! :) internetu a počítaču sa budem snažiť vyhýbať oblúkom, keďže za posledného pol roka ma k nemu škola a práca doslova prilepili. Mám ale pre vás pripravené príspevky počas mojej neprítomnosti, aby ste na mňa nezabudli ;)










Nohavice + tričko ZARA, topánky CCC, náramky DIY
Foto: Lucka (FB)

5 komentárov:

  1. Také dni poznám! Je to hrôza, ale tiež viem, že kamaráti to všetko sem-tam napravia ;) P.S.: Okuliare si svedčia :) Ja ich tiež nosím, ale tiež väčšinou len doma.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak ti prajem menej takýchto dní :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hrozně hezky prosvětlené fotky!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. levandulove cappucino?! to kde maju taketo ficurstvo? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jee dakujem dakujem :) ano kamarati su ista zachrana ;) honey na obchodnej v takej levandulovej kaviarni, maju tam aj limonady a ruzove lavice a oproti fajnovo vyzerajucu vege restiku! Ukazem ti :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár ♡ (len z tých negatívnych som smutná :D