sobota 29. decembra 2012

Bashaland 2012

Rok 2012 bol pre mňa naozaj skvelý (až na pár výnimiek, ale tie nikoho nezaujímajú a určite o nich nechcete čítať na blogu :) a skvelý bol aj pre Bashaland, ktorý dostal možnosť uzrieť svetlo sveta (môj vlastný Bashaland už existuje dávno, len bol verejnosti utajený :)

A do nového roku 2013 vám chcem zaželať najmä skvelý rok. Ak bol váš 2012 podarený, tak aby ste pokračovali v nastavenom štandarde. Ak bol váš 2012 na figu, tak pamätajte, že po daždi vždy príde slnko ! (aká som poetická)

Želám vám nadhľad, kopu pozitívneho myslenia a chuť nevzdávať sa, lebo potom pôjde všetko, ako má!

A Bashalandu do roku 2013 želám, aby si aj v ďalšom roku úspešne žil svojim ružovo-mintovým životom, aby vám naďalej ukazoval, čo som navarila (do nového roku aj niečo iné ako sladkosti, pokúsim sa!), čo som vytvorila, čo som si obliekla a čo som pre vás našla a rada sa o to podelím.

A 78 followerov! To som vôbec nečakala, ďakujem ďakujem, všetkým ďakujem (a svetový mier :) 

Tak ako nám spolu od júla bolo?




Malý stručný súhrn mojich oblečkov, mojich kuchynských aj vyrob-si-sám DIY výtvorov a niekoľko tipov a krasotín, o ktoré som sa tohto roku podelila.


Tak krásny koniec toho starého a úžasný začiatok toho nového roka!

PS. ak by ste v novom roku chceli o mne zistiť ešte viac (aké kvety som dostala, čo som navarila, v akej podivuhodnej polohe zaspal môj pes, čo som našla vo výpredajoch...), kliknite na môj instagram (ak ste šťastným majiteľom tejto aplikácie, nájdete ma pod menom bashkka alebo TU)


moje vianočné darčeky a výpredajové nálezy /ukážka instagramu/




2012 will soon be over (who would have ever thought that we will survive?! ;) and for me, it was a great year (no need to talk about what did not go so well...) and it was a great year for Bashaland as well because I decided to show you this little pink-mint world of mine ...

I want to wish you all a wonderful 2013 ! If your 2012 was good let the 2013 continue be at least as good. If 2012 was well...not-so-good (let me put it this way) , remember there's always something nice awaiting after something terrible. Stay positive and don't give up !

I hope 2013 will be an amazing year for Bashaland. I hope to show you more of what I wore - what I cook - what I DIY - what I've seen and like.

This is a little overview of my outfits, recipes, DIY and the things I liked this year. Enjoy!

I am also thankful for all of my followers, 78 is a great number for me THANK YOU ! ♥

If you want to see more of my personal life (what flowers I got, what clothes I bought, how funny my dog looks *again* or what did I have for breakfast (a must!) , follow my instagram - bashkka or simply check here.

I wish you all an amazing end of the old year and a wonderful start of the new one !!

8 komentárov:

  1. Moc krásný článek, přemýšlím, co letos vymyslím :D ... Krásně jsi to všechno popsala, přeji ti šťastný Nový rok :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)) snažila som sa :D krásny Nový rok :)

      Odstrániť
  2. skvělá koláž! :)
    krásný konec starého roku a úžasný začátek toho nového i tobě!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krááásne
    bashi,prajem ti všetko dobré v novom roku :) tak šťastný Nový rok!
    keď budem mať niekedy instagram,budeš prvá ktorú budem sledovať! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Lizzy, aj tebe všetko len to naj naj naj :))

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár ♡ (len z tých negatívnych som smutná :D