sobota 5. januára 2013

horsesweatergreenbag

Prvým tohtoročným outfitom roku 2013 som sa rozhodla vás šokovať - nemám na sebe nič ružové! Dokonca ani sponku vo vlasoch (OK, hodinky sa nepočítajú). Kto by to bol na mňa povedal... ;) Nechcem tým ale naznačiť nijakú serióznosť alebo vážnosť v tomto roku... ešte to by mi chýbalo! Pre zachovanie štýlu Bashalandu som si dopriala aspoň malé rozkošné koníky na svetríku a pastelové domčeky v pozadí.
A čo vy a rok 2013? Ako ste začali? Čo od neho čakáte? Predsavzatia ste si vymysleli?
Aj prostredníctvom tohto príspevku ti chcem, milý rok 2013, odkázať, že od teba čakám veľké skvelé veci. Tak nie, že ma sklameš. Ďakujem.






pants Zara / sweater from Santa / shoes Baťa / bag from Italy / coat Reserved / scarf H&M

For the the first outfit of 2013 I decided to do something shocking - I am not wearing anything pink! I know... But this doesn't mean I expect this year to be serious... not at all! To keep the Bashaland style, I am wearing lovely little horse print on my sweater and behind me, you can spot cute houses in pastel colors. No need to be serious, right?
And what about you and 2013? Did you have a good start? What are you expecting to happen this year? And what about new year's resolutions - do you have any?
Let me use this post to tell you, dear 2013 that I am expecting great things to happen this year. I hope you won't let me down. Thank you.

6 komentárov:

  1. krásne miesto na fotenie,ten čiapkošál je veľmi skvelá vec!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. napriek mrzutému počasiu žiariš :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. kabelka je skvela.. kde si ju kupila? mne sa zemite farby vzdy pacili.. inak neschudla si, nechcem sa ta nijako dotknut len mam taky pocit..:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne, bol to darček, je z Ríma, ale bohužiaľ neviem z akého obchodu.
      A neboj, nedotkla si sa ma :))) je to pravda, schudla som, asi za posledné cca 4 mesiace pár kíl, len som prekvapená, že si to niekto na blogu všimol keď mám väčšinou na fotkách stále kabát :))

      Odstrániť
  4. ďakujem kočky ! ♥ ste strašne zlaté :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár ♡ (len z tých negatívnych som smutná :D