pondelok 22. apríla 2013

stripeddressredblazer

Mám rada vôňu jari a ráno s veľkou kávou a tancovať tak, ako keby sa nikto nepozeral a horúce koláčiky vytiahnuté z rúry (a ich vôňu!) a zašíté kaviarničky a čerstvé šaláty a smiať sa s priateľmi a dobrý film a veselé doplnky a červené lodičky a ešte oveľa viac! Som skromná.

Ani toho oblečenia mi veľa netreba, tieto šaty, tieto topánočky aj toto sako som už mala. OK, žartujem. Oblečenie vždy poteší! Aj topánky. Aj čokoláda. Aj pozvanie na kávu. Aj lístok do kina. Aj slnečné ráno. Aj... áno. Som skromná.

A poviem vám tajomstvo, odkedy je vonku krásne, nevadia mi ani pondelky. Želám krásny týždeň :)





dress H&M | blazer F&F | shoes ZARA | bag Primark | sunnies Mango | necklace modcloth | earring ebay


I like the smell of spring and morning with big coffee and to dance nobody's watching and hot cookies fresh from the oven (and their smell!) and coffeehouses the others did not find yet and fresh salads and to laugh with my friends and good movies and funny accessories and red high heels and much more! I am so modest.

I don't even need a lot of clothes, you could have seen this dress, shoes and blazer before. OK, just kidding, new clothes always make me happy. And shoes. And chocolate. And coffee. And a movie ticket. And sunny morning. And... yes. I am so modest.

And let me tell you a secret, I don't even mind mondays since it's so nice and sunny outside. Have a great week :)

10 komentárov:

  1. Basha,stále ma fascinuje,ako si dáš záležať na doplnkoch a všetkých tých serepetičkách okolo :) Tichá závisť /Ok,tak tichá nebola :D/....ja som na také strašne lenivá a s mojim "ezoterickým" fenotypom by som vyzerala ako členka menšiny :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D :D Ďakujem :)) ty ezoterik :D To bude asi preto, že ja mám toho strašne veľa a je mi ľúto to nevyužiť, tak ráno vymýšľam (a už všetci vieme, prečo chodím všade o 10 minút neskôr, lebo kombinujem náušničky :))

      Odstrániť
  2. Jaká dámička .)) a Berny to vystihla, těch doplňků jsem si taky všimla. Hlavně máš cit pro to, aby ti to v závěru všechno ladilo a nikdy nepůsobilo přehnaně .)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano, z času na čas sa mi chce :)) Ďakujem, to ma veľmi teší že to tak je :) ja tie doplnky proste rada :)

      Odstrániť
  3. Aj ja sa pripájam k dievčatám,všetko tak úžasné zladíš,doplnky,detaily a vôbec to nepôsobí prehnane :) Ja by som na takéto "šperkovanie" nemala odvahu,preto mi radšej stačí buď prsteň,alebo náhrdelník a náušnice,no nikdy si nedávam aj to,aj to :D Krásne ako vždy :)) Drdol ti strašne pristane

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, si strašne zlatá :)) a ja to niekedy aj preženiem :) ale nemôžem si pomôcť :) A náhodou, v jednoduchosti je krása! Ja si tiež dám niekedy len jeden doplnok, keď mám náladu :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár ♡ (len z tých negatívnych som smutná :D