nedeľa 26. januára 2014

Pinkpolkadotsbutterflyshoes

Dámy a páni, správa dňa! Mám byt! Je síce pravda, že sa stále tlačíme na internáte, ale keďže sme dnes boli sťahovať pár najťažších kúskov a už sú v mojom budúcom byte (kam čoskoro poputujem aj ja), zmluva je podpísaná, dovolím si to aj vykričať na blog. Vzhľadom k tomu, že sme sťahovali len to najťažšie (rada do budúcnosti - keď už vám konečne niekto odkýva, že sa obetuje a tie veci vám prevezie, je vhodné aby to nebol vlastník najmenšieho auta v Dánsku; rada dva - v takom prípade je dobré mať po ruke kamošku, ktorá je taká šťastná, že vaše veci odchádzajú z jej bytu, že natlačí do komplet plného miniatúrneho auta aj sušiak na prádlo. Komu záleží na tom, že blokuje riadiacu páku), stále niektoré naše kúsky ostali u kamošiek, tak teraz oficiálne rôzne naše veci okupujú tri byty a intrák. Rozťahujem sa tu ako taká burinka proste. Ale už mám konečne aspoň aký taký prehľad, kde čo je a čo je moje, čo mi pred pár hodinami nehrozilo a sebavedome som do auta naložila jednu cestovnú tašku, kým ju nevytiahla kamoška s tým, že úplne postačí keď si odnesiem svoje veci. :D 
Mala som teda dnes takúto milú prestávku počas učenia, keďže v piatok mám skúšku a zatiaľ si spisujem poznámky (rada tri - učte sa priebežne!! Človek by si myslel, že pomaly dve dekády strávené v rôznych školách ho niečo naučia, ale niektoré veci sa nikdy nemenia..), pretože na skúške ich máme dovolené používať - bolo mi vysvetlené, že v Dánsku ide učiteľom o to, aby ste sa naučili a niečo vedeli a na čo si nespomeniete, to si skontrolujete, nie aby ste sa memorovali veci, ktoré vám po skúške vyšumia z hlavy. Tieto milé chvíle si krátim počúvaním nepočúvateľných pesničiek z mojej mladosti a vyjedaním všetkého, na čo dočiahnem z matraca na stôl (strategicky náhodou sa tam nachádzajú pomarančové keksíky).
A pokiaľ ide o môj dnešný outfit, ten je ešte z domu, my tu síce máme trochu teplejšie ako momentálne na Slovensku, ale pocitovú teplotu zhoršuje šialený vetríček, ktorý tu vystrája. 
Sukničku som si kúpila ako inak v F&F, na nohách mám moje najstaršie lodičky, ktoré ste mohli spoznať prvýkrát tu a tohto roku oslávia 10 rokov (!!!), svetrík od sesterského a psíka od frajerského Ježiška (tu sú spolu).
To je na dnes odo mňa všetko, z každého rožka troška, idem sa ďalej učiť, prajem vám krásny nový týždeň a odkazujem, aby ste sa nebáli farbičiek! :)










skirt F&F | sweater gift (Koton) | belt H&M | tights Calzedonia | shoes BCBGirls | bag AVON | bracelet ALDO | earrings + brooch gift | coat Reserved | gloves ???

32 komentárov:

  1. Ten psík úplne patrí k tomu svetru a spolu ich proste milujem! <3
    hah,vdaka za posolstvo! V tých farbách ťa určite nenechám samotnú :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Že aj mne sa spolu veľmi páčia :)
      Ďakujem ! sme v tom spolu :D

      Odstrániť
  2. Vyzera to dokopy skvelo! :) A paci sa mi tvoja chytlava pozitivna energia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)) to mám teraz predpísané aj keby som nechcela, spolubývajúci zhodnotil, že on v našom novom byte nechce žiadne negatívne myslenie, tak sa s druhou spolubývajúcou tešíme, lebo my sme také rodené sarkastky, čo niekedy zle vyznie :D

      Odstrániť
  3. Tak v prvom rade blahoželám k bytu. A musím ti povedať, že si môj človek!!! Takto farebne som sa obliekala etše na strenej škole a niekedy ma to chytí aj teraz. Veľa ľudí to nechápe. Som rada, že existuje žena, ktorá radí aby sme sa farieb nebáli. Hlásala som to ja ja, ale úspech to nemalo :D A dnes som toho názoru, že keď sa ti nepáči tak na mňa nekukaj. Teraz keď som dospelá a pracujúca akosi nikto nerieši čo mám na sebe (aspoň o tom neviem, že by to niekto riešil :D)
    Gold Phoenix

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ! :) A áno, súhlasím ! Neviem, mne sa to stále niekedy stane, že idem a niekto na mňa pozrie, ale možno som len paranoidná.. každopádne už mi je to väčšinou jedno a dám si čo chcem, kedy chcem, keď sa mi to páči :))

      Odstrániť
  4. Ty jo, to s tema zkouskama je dost super! Ja byla na Erasmu v Norsku a nic takoveho nam teda nedovolili :D
    A outfit je strasne super, aneb ma slabost pro broze a puntiky :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ha, možno je to nejaká dánska špecialita :D aj tak nás však upozornili, že otázok je toľko, že nám odporúčajú sa aspoň niečo naučiť, lebo všetko nájsť nestihneme :D (lebo to bude na počítačoch a máme vraj dovolené aj googliť, veľmi som zvedavá ale sa aj bojím, mám podozrenie, že s takýmito podmienkami aby nezákerničili )
      Ďakujeem, tak som sa trafila dvakrát potom :D

      Odstrániť
  5. ja milujem brošne ♥ táto je rozkošná
    a blahozelam k bytu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. outfit je eňoňuňo, suknu som obzerala na F&F stránke, už vidím ako vyzerá na modelke ;) a séria "najmenšie niečo v Dánsku" pokračuje, tentokrát "najmenšie auto" :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Takto ! Tá sukňa je super, aspoň mne sa páči, keď som bola doma som ju nosila stále a začnem aj tu, keď odíde sneh a vyzujem timberlandy :D
      haha áno, vidíš, nejak mi ide táto najmenšia séria :DD

      Odstrániť
  7. Oooooo, je to kráááááása! Brošňa, pančušky, sukňa, košeľa, všetko!
    A blahoželám k bytu! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ooooh, asi jediny negativny koment k tomuto outfitu, lebo cely je suprovsky a do zlteho kabatika som sa zalubila... Ale tie topanky nie su dobre, ten strih ti strasne rozsiruje kotniky :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ďakujem :-* jaj, ale obávam sa, že to nerobia tie topánky, ale moje kotníky :DD

      Odstrániť
  9. Ty punčocháče jsou nejvíc super <3

    OdpovedaťOdstrániť
  10. To je krása,ta sukně je nádherná a svetřík také úžasný:) máš takový decentní a hezky ženský styl:)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Krásna sukňa a krásny psík. Tvoje dánske denníčky sú vždy veľmi príjemným spestrením. :)

    Ema

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, teším sa, že sa páčia (sukňa, psík aj denníčky ;)

      Odstrániť
  12. jeej Baši,toto je aké krásne! a na tej druhej fotke si veľmi zlatá,taký milý výraz v tvári :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) ale poviem ti tajomstvo, to je položmúr, lebo mi svietilo slniečko do očí :))

      Odstrániť
  13. Jeej puntíky! Také silonky mám, akurát že s čiernymi:)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. jsi hezká a zajímavá . to druhé často u lidí hledám .

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár ♡ (len z tých negatívnych som smutná :D