pondelok 24. februára 2014

Happy birthday to me ! again !

Dnes mám narodeniny. Narodeniny som mala naposledy pred rokom (hneď druhá veta aká intelektuálna), aj na blogu som sa (ako inak) pochválila, TU. Tak som rozmýšľala, ako by som so svetom oslávila tento sviatočný deň a nuž nenapadlo mi nič iné, len si pospomínať na veľké životné míľniky, malé životné radosti, jednoduché momenty, skrátka drobnosti, ktoré robia dni lepšími, krajšími, zaujímavejšími, ktoré ma od jedného do druhého februára postretli.
A čo také pekné sa mi za ten rok stalo?


Začneme hneď tým najdôležitejším:
- upiekla som svoju prvú dvojposchodovú tortu (TU)
- po dlhom a úmornom boji a rozhodovaní som si v tých najkrajších šatách od tej najšikovnejšej prevzala diplom a úspešne spromovala (TU)





















- aby som mohla o dva mesiace na to zistiť, že ma prijali na inú školu do Dánska (a keďže túto otázku dostávam celkom často - je to niečo úplne iné, ako som študovala a nie nie je to doktorát a no a čo, nikdy nie je neskoro pustiť sa do toho, čo vás naozaj baví) (pozri aj TU)
- a o ďalšie dva mesiace sa tam samučičká (ak nerátam tých asi sedemdesiattri kufrov) presunúť (a o niektorých mojich dánskych dobrodružstvách si môžete čítať TU)
- a niekde medzi tým môj drahý blog oslávil svoj prvý rok ! TU (aký krásny rým)
- začala som sa učiť dánštinu a úspešne ukončila prvý modul (už len päť)
- napísala som guest post na jeden krásny blog o tom, čo mám rada, nájdete ho TU


- môj slovenský vianočník sa prepracoval až na samotný sashe fejsbuk (áno, pre mňa to bol malý úspech, lebo som sa na ňom namakala a budem pevne veriť, že čoraz viac ľudí objaví aj s mojou drobnou pomocou čaro handmade)
- a bola som predávať svoje šperčíky aj na Retro burze (TU)
- a vytvorila som jednu extra mega špeciálnu a jedinečnú kolekciu šperkov, ktorú nájdete len a len TU (a toto ste zaručene nevedeli)



- sama Lucy Hudec ma nakreslila !!! ♡ (TU som) nikdy sa z toho neprestanem tešiť



- a tento môj návod sa dostal až na Mollie tvorí stránku 
- bola som vyvolená a stala sa jedným zo šťastných účastníkov cca 10 dňovej study trip do Barcelony, ktorá ma čaká v apríli
- našla som si svoju prvú dánsku brigádu ! síce iba trojdňovú, ale aj pár koruniek je lepších ako drátom do oka

Tak. Toľko v skratke maličkosti a udalosti, na ktoré som si pospomínala, ktoré toto moje dospievanie sp ríjemnili. A nech som vám všetkým príkladom, že starne iba váš občiansky preukaz, ale nie vaše sny.

21 komentárov:

  1. Ahoj Basha,

    tá maľba, ktorú si dostala, je veľmi krásna a aj tvoja vlastná tvorba šperkov sa mi páči. Si šikovná, to je fakt. Inak zaujímavé čítaníčko o tvojich úspechoch za rok. Teším sa s Tebou. Prajem Ti všetko najlepšie k narodeninám, nech sa Ti darí v osobnom živote a aj v tom virtuálnom, tu na blogu.
    katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tie šperky sú krásne, presne môj štýl!!! Také farebné a vintage, no proste nádhera!! Tvoje Dánske dobrodružstvá čítam rada, vždy sa u toho do teba prevtelím :) Želám ti všetko len to najlepšie k narodeninkám, dobré prežitie všetkého zahraničného :D a hlavne nech zdravie slúži!! :)
    Gold Phoenix

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, som rada, že sa páčia :) oo tak to ich budem viac pridávať ;)

      Odstrániť
  3. Krásna na prvej aj poslednej fotke;-). Bashuliatko malé, z celého ♡ ti želáme samé ružové/aj rúžové;) (splnené) sny a zážitky dánske aj nedánske, ale vždy úžasné a jedinečné. Nech je tvoj ďalší rok ešte krajší, než si predstavuješ, nech sa ti sladko varí, darí, tvorí - no proste, nech sa každý plameniačik, na ktorého siahneš, podarí:-). CMUK!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Si zlatík, ďakujem už aj druhé rúžové prianie je na dobre ceste, vyzerá to tak :))) :-*

      Odstrániť
  4. Musím povedať, že mi bolo trošku clivo z toho začiatku. Samozrejme blahoželám k narodeninám, neviem síce koľké, ale na to sa nepýta. Všetko najlepšie, najružovejšie, najsladšie, najkrajšie, najdánskejšie, najplameniačie, najjednorožčie a najnezapomenutelnejšie! :)

    Ema

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Joj a prečo clivo? To tak nemalo byť :)) čí smútiš , že starnem, neboj, nesmúť ;) jaj veru už som stará koza, mala som 26 :)) Ďakujeem :-*

      Odstrániť
  5. Vsetko naj Bashinka najusmiatejsia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. všetko najlepšejšie :) a deká, odmerky, plechy a poschodia radosti k tomu

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Prajem všetko najlepšie <33 a máš naozaj pravdu! Nikdy nieje koniec pustiť sa do niečoho nového. Už sa teším na nové články!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vždy som to vedela,že si úplne najviac superšikovná, ale ty ma nikdy neprestávaš prekvapovať,laskomilka <3
    Až mi je divnô.čo taká ženská na mne vidí! :D:D Btw-už som ti povedala,že sa s tebou kamarátim z čisto zištných dôvodov,že jo (len pre objasnenie,lebo Berny je vždy úprimná).takže môžem baliť kufre do Barcelony?:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :-*
      Práve to Bernuška, tvoje zištné dôvody a úprimnosť, nevie odolať :D
      Jasne! Ale idem len na pár dní, tak nech nemeškáš :D :D

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár ♡ (len z tých negatívnych som smutná :D