pondelok 3. septembra 2012

Blog award

Mám takú vlastnosť, buď sa mi s niečím podarí prísť priskoro (niečo si vysnívam a po mesačnom hľadaní konečne nájdem vysnívaný kúsok na ebay-i a on o pol roka zaplaví každý slovenský obchod) alebo naopak prineskoro. Tento krát sa jedná, samozrejme, o ten druhý prípad :D

Blog award som dostala ešte keď som bola na dovolenke a keďže ma nesmierne potešilo, že niekto si vybral mňa (mňa!!) a ocenil ma, rozhodla som sa v tomto milom oceňovaní pokračovať. Chcela som si ale dať záležať a, samozrejme, sa mi stalo, že som si vôbec nevedela vybrať iba 5 blogov... Navyše som pôvodne chcela dať ocenenie iba blogom, ktoré ho ešte nedostali (challenge accepted, nie síce stopercentne úspešne, ale snažila som sa :)

Aby som už prestala mleť a prešla k činom - ja som ocenenie dostala od Lizzy (blog) a Loly (blog). Obidve kočky majú parádne blogy a o to viac si cením, že si vybrali mňa, veľmi veľmi veľmi ma potešili !! Ďakujem ;)

Ja som si nakoniec vybrala týchto 5 dám na holenie:

1. Ako prvú som si vybrala Dominiku, hlavne preto, že píše parádne vtipne a záživne a keď sa oblieka, tak je to rovnako dobré (čo vy ale nevidíte, ale ja sa rada o toto tajomstvo podelím :D). Určite skontrolujte jej blog, najmä ak ste filmoidné-cestovné maniačky !!!


2. Ako druhú som si vybrala Sim. Už tu porušujem môj povôdný plán oceniť iba neocenené blogy, ale nemôžem si pomôcť, je to asi môj najobľúbenejší blog z tých čerstvo objavených, tak mi nedalo ju nespomenúť. Veľmi sa mi páčia fotky aj oblečky :)


3. Ďalej som sa rozhodla oceniť Zusku, ktorú som čersto objavila! Ale pozrite ten header! No dá sa odolať!? Navyše ma pobavil aj popis o tom, že Zuska je "ružový poník medzi zebrami" (teraz to nikde neviem nájsť, ale myslím, že si dobre pamätám :) Pozrite, určite sa aj vám zapáči !


4. Ďalej som sa rozhodla pre ďalšiu Dominiku, veľmi sa mi páčia jej outfity a aj fotky, ktoré vždy na blogu má, sú veľmi milé. Neprehliadnite ! :)


5. No a nakoniec som neodolala a vybrala si blog, ktorý majú spolu E. a Eliška (Miss Coco), lebo sú mi obe strašne sympatické a milé. A pozor, občas dajú pusu pánom v pyžame!! :D :D Nezabudnite skontrolovať ich blog ;)


BONUS!

Dobre dobre, tento bonus som si nemohla odpustiť, vravím si, keď už mi to toľko trvalo, tak sa aj rozpíšem :D Malé bonusové ocenenie dávam Lucke, aj keď ona si ho nezaslúži, lebo má viac ako 200 followerov ! :D Ale keďže je to moja verná fotografka, kuchárka a kaderníčka a na blogu má nádherné fotky, ak ju náhodou nepoznáte, tak spoznajte :)



A teraz ešte nutno dodať pre slečny, ktoré chcú v tomto krásnom oceňovaní pokračovať :)

Pravidlá ocenenia:

- poďakovať osobe, ktorá ocenenie udelila
- odkázať späť na osobu, ktorá mi ocenenie udelila
- navrhnúť ďalších 5 blogov na ocenenie s menej než 200 čitateľmi
- informovať bloggerov o nominácii na ocenenie
- umiestniť ocenenie na blogu



11 komentárov:

  1. ďakujem za ocenenie :) to s tým poníkom som už pridala na blog :) kedže som to tam trošu menila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. kedže som už toto ocenenie dostala koncom augusta a spravila som už aj o tom článok, tak som ho upravila, a vložila tam aj poďakovanie a odkaz na tvoj blog :)

    http://www.purpurovalastovicka.blogspot.sk/2012/08/liebster-blog-award.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hii vidíš, to som si nevšimla, našla som tvoj blog len dnes a pozerala som si články podľa menoviek! ale aj tak sa mi tvoj blog páči a za poďakovanie ďakujem :)))

      Odstrániť
  3. jeeej dakujem, velmi milo ma to potesilo!!! :) opat mam krasnejsi vecer

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Též,jsme už byly oceněni,ale to vůbec nevadí! Děkujeme moc,se zmínkou o pánovi s pyžamem si mě pobavila(potěšila)! :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som asi slepááá ! :D ale aj tak mám blog rada :)))

      Odstrániť
  5. your blog is very good and interesting. maybe follow? im glad if you visit my blog, too <3 keep in touch!

    xx
    beauthi.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. vau vau vau vau vau!!!!!!!!!! dakujem :) ze aka pocta!! ani nevies ako si to vazim...

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár ♡ (len z tých negatívnych som smutná :D