pondelok 29. októbra 2012

mintsweatericecreamshoes

Bashaland je výnimočný tým, že má vlastné počasie. U nás v Bashalande je proste vždy slnečno, nech sa deje čo sa deje (dúhy a jednorožce a trblietky sú samozrejmosťou). V Bashalande sa zime smejeme do tváre. Nejaké sneženie, dažde alebo nebodaj jesenné depresie? Nemáme. Keď je najhoršie, vezmeme sloníka a ideme s ním na zmrzlinu. Vždy zdvihne náladu!

Inak musím sa priznať, pre svetríkový post som sa rozhodla aj preto, že som objavila fashion challenge, ktorú majú na svedomí krásky z blogu A cup of style. Áno, challenge na oktobér je sveter, viem, že idem veľmi skoro, dva dni pred koncom októbra, ale sveter? Veď tých mám ja v šatníku minimálne 753. Bola by škoda nepochváliť sa! Stále stíham. Svetríky milujem, najmä teplé a veselé, ktoré zaženú zlé počasie. Ako môj najnovší obľúbený mintovo-sloníkový fešák (varovala som vás, že ho uvidíte často...).







Jeans Levi's / shirt Ralph Lauren / sweater Forever 21 / ice cream shoes Irregular Choice / bag ??? / collar necklace DIY ---> tutorial here <---
Foto: Lucka


What has always been so special about Bashaland is its own weather. It's always sunny in Bashaland no matter what happens (with rainbows and unicorns and sparkle, of course). We laugh at cold weather in Bashaland. Snowing, raining or the autumn depression? Nothing like that in here. If worst comes to worst, we take the elephant and go to get some ice cream. Always makes things better!

And I have to admit I decided to write this sweater post after I've seen the fashion challenge, organized by the cute girls from A cup of style. Oh yes, the challenge for october was sweater and I know I am really early on this one, two days before the end of october, but sweater? Because I own at least 753 of them, I had to join this challenge! I'm still on time! I love sweaters, especially the warm and cute or funny ones that make the bad weather go away. Like my new favourite mint-elephant sweater (I warned you, I'll be wearing it a lot...)

8 komentárov:

  1. dokonalé,zase,ako vždy! ako to ty robíš? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. skvele lodicky..a tie zmrliny..kde si ich kupila?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. you are adorable :)

    -liv
    http://chocolivlovelaugh.blogspot.kr

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ty máš teda úžasný štýl...fakt si krásna:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak to je dokonalost, botky, svetřík - všechno. Tvůj svět musí být dokonalý.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. hihi, ďakujem baby, ste všetky strašne zlaté :) :* thank you liv!

    topánky sú kupované v Londýne, ale už dávnejšie (4 roky dozadu možno?)

    ooo. bodaj by bol môj svet dokonalý, bodaj :D ale ak to tak vyzerá, som rada :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. krásny post...
    :D
    a nominovala som ťa
    klikni
    Petush

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár ♡ (len z tých negatívnych som smutná :D