utorok 23. septembra 2014

Killerhighheelsgreypurse

Tak možno si aj tak hovoríte, či tá Baša ešte žije alebo ju medzičasom zožral delfín… Baša žije a zo života sa stále teší a všetkých pozdravuje! Za ten čas, čo sme sa nevideli, sa toho stalo veľa: presunula som sa z Dánska na Slovensko, absolvovala som dve svadby - jednu poľskú a jednu slovenskú, odskočila som si na krátky výlet do Benátok, vylievala vodu z domu keď nás vytopilo a nakoniec som sa snažila splniť nesplniteľný limit zadaný aerolíniami - zbaľ celý svoj život na niekoľko mesiacov do dvoch kufrov o veľkosti 25 a 8 kilogramov. Vopred vás uisťujem, že tento krásny životný cieľ je nesplniteľný a ja som po úmornom boji a vyhodení niekoľkých obľúbených svetríkov, kabelky, knižky a topánok úspešne skončila na váhe 27 a 10 kilogramov - a teraz budem aj tak chodiť nahá… Ak už v tom máte statky zmätky ako celá moja rodina a kamaráti, tak si dovolím osviežiť informácie a statočne hlásim, že som sa vybrala za jedným zo svojich šialených nápadov - na Erasmus, čiže na jeden výmenný vysokoškolský semester, do Istanbulu. Áno. Šibe mi. Tak ale niekomu musí.
Samozrejme, nebojte sa, nesklamem, a už teraz mám pripravené zábavné príhody o hádzaní sa pod minibus na 5-prúdovej ceste, mojej fantastickej turečtine, ktorou som si už stihla spraviť hanbu, o škole ala Beverly Hills 90210, ale aj o tom, že stačilo len pár dní, aby som pochopila, prečo sa o Istanbule vraví ako o jednom z najkrajších miest na svete (a to, že počet obyvateľov v jednom tureckom meste je rovnaký ako má celé Česko-Slovensko dokopy, je len taká perlička).
Najprv vám ukážem jeden z mojich outfitov ešte z Bratislavy - najviac zamilované sú topánky, ktorými som sa už chválila všade, na fejsbúkoch aj instagramoch - neviem, či sa mi viac páči tá neprehliadnuteľná ružová, fakt, že mám s nimi tri a pol metra alebo to, že som ich kúpila so zľavou 300 eur!
A mám pre vás ešte jedno prekvapenie - najbližšie sa pochválim, kam som v tomto outfite dochodúľovala (a máte sa na čo tešiť, minimálne ja sa na ten príspevok teším). ;)







jeans Lefties | shirt F&F | sweater ZARA | shoes Flavio Castellani | purse Moss Copenhagen | earrings Forever 21

Foto: LUCKA (TU a TU)

PS. bola som aj v novej kaviarni TUTO v Starej tržnici a dala som si božský čokoládovo-cukinový koláčik ! Odporúčam pri najbližšej návšteve týchto miest!


8 komentárov:

  1. aká si krásna a tie tvoje vlasy:-O
    by som ťa zmuchlala :D
    Joooj,a nenapínaj s prekvapeniami, tuším niečo veľké a tuším tuším správne! :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. joj ty moja aké si zlatíčko , poď sem nech ma zmuchláš :D :D :D
      tak už už, som zvedavá, či si uhádla :)))

      Odstrániť
  2. Tak za tento look Ťa mám chuť zjesť :-D Celé je to krásne a tie sandále, či ide o farbu, či o tvar sú parádne! Som veľmi zvedavá na štúdium v Turecku a teším sa na články z tohto prostredia a samozrejme, že sa neviem dočkať, kam si s týmto outfitom došla. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juuu ďakujem :)) ďakujem ďakujem a určite budem o všetkom informovať ;))

      Odstrániť
  3. a ja sa vzdy tak uzasne nasmejem, ked citam tvoje blogy :D aspon mam odkial cerpat inspiraciu bud v mode, alebo ako v slovnej zasobe ako niekoho odpalkovat a smiat sa pritom na plne usta :D skvele, barborka, si super.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haha ďakujem Kati za pochvalu, potešila :D tak dúfam, že naďalej budeš rada tieto moje múdrosti čítať :D

      Odstrániť
  4. Konečne si sa ozvala :) pobavila si znova. A tú kaviareň mám tiež rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, chvíľu mi to trvalo :)) ďakujem! ooo áno, krásne a mňamózne tam bolo ;)

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár ♡ (len z tých negatívnych som smutná :D