sobota 7. decembra 2013

Bashaland ♥ 5+1 ... in november

Máme tu december. Čo znamená, že je po novembri a je čas na ďalšie päťplusjedna. Tento mesiac som sa vo veľkom rozzoznamovala, už ste mohli vidieť môj malý zahraničný gift guide TU, v príprave je aj veľký slovenský zoznam s nápadmi na darčeky (a je fakt veľký a obsahuje veľa originálnych alebo handmade kúskov a celkom som sa nadrela kým som ho jednu noc poskladala, tak snáď sa vám bude páčiť!) a rozmýšľam aj nad malým gift guide-om pre domácich miláčikov… 
Dovtedy ale môj novembrový zoznam. Veľmi dospelácky keď tak naňho pozerám !
SCROLL DOWN FOR THE ENGLISH VERSION


1. Kým som nemala Blackieho, mala som dvoch psíkov, nemeckého ovčiaka, Bennyho, a japonského akitu, Gora. A tento malý prívesok vyzerá presne ako náš Goro. Takže toto je taký veľmi osobný výber, ale viem, že každý kto niekedy psíka mal a už nemá pochopí a odsúhlasí. :) Goro je TU, ale v ponuke sú aj iní psíkovia prípadne mnoho iných krasotín!

2. Kabelka, ktorá vyzerá ako perníková chalúpka z rozprávky o Jankovi a Marienke? Neviem si predstaviť vhodnejší kúsok na tento predvianočný čas charakteristický práve perníčkami ! (alebo na akýkoľvek iný čas). Perníkovú chalúpku nájdete TU.

3. "Where's the food?" (kde je jedlo) je asi moja najobľúbenejšia otázka na svete. Nejednu chladničku, návštevu, rodinu som ja už vyjedla. S týmto tričkom by aspoň všetci boli pripravení na hroziacu pohromu, ktorá vchádza do dverí spolu so mnou… Tričko nájdete TU.

4. Viete, že ja na tie minimalistické bižu kúsky až tak nie som, u mňa skôr platí "čím väčšie/výraznejšie, tým lepšie", ale priznám sa, že tento náramok ma dostal. Veľmi krásny nápad, prevedenie, rovnako aj ostatné kúsky, určite pozrite TU.

5. Ďalší kúsok hodný môjho veku (ako keby mne na tom záležalo, s mojím vkusom je pre mňa aspoň jednoduchšie vyzerať na 17 alebo 21, podľa toho, akú mám náladu) - skvelá malá taštička s francúzskymi buldočkami rochniacimi na lehátkach. Dokonalé, že ? Našla som ju TU.

+ 1 To som vám asi ešte nehovorila, ale v duchu som celkom fanatik na zebrové vzory. Ale teda nie na tričkách, radšej na všetkom inom. Mám jedny zebrové baleríny a nedávno som našla skvelé zebrové nohavice, ale boli XS takže osud zase raz zariadil, aby som si radšej kúpila jedlo a nie handry… (a tým pádom definitívne zabudla na XS kúsky…) A preto som úplne zamilovaná do tejto krásnej zebry od Zuzky ! Sukňu nájdete TU a pozrite aj ostatné kúsky - Zuzka mi šila moje promočné šaty, TIETO a môžem len vychváliť a široko-ďaleko odporúčať!


December is here. Which means, november has ended and the time for new 5+1 has come. I'll be sharing quite a few lists this month, you may have already seen my gift guide HERE, now I am making a big gift guide with presents from Slovakia and am thinking about a little gift guide for our cute pets… We will see.
Until then, here's my november list. Very mature, as usually!


1. Before I had Blackie, I had two dogs, a german shepherd, Benny, and akita inu called Goro. And this little necklace looks exactly like our Goro. So this choice is very personal for me, but  sure everyone who has ever had a dog and doesn't have one anymore, will understand and agree. :) Find Goro HERE, but you can find other cute doggies as well and don't forget to check all the cute stuff!

2. Ginger bread house that looks like the one from the fairy tale about Hansel and Gretel? I cannot imagine better piece for this pre-christmas time, when everything is about gingerbread! (or any other time as well). Find the cute house HERE.

3. "Where's the food?" is probably my most most most favorite question in the whole world. Not a one fridge, visitors, family could tell you about that. Wearing this T-shirt I would at least prepare everyone for what will come… Find the T-shirt HERE.

4. You probably know I am not a big fan of minimalistic jewellery, for me it's rather "the bigger/shiner/brighter, the better", but I have to admit, this bracelet really got me. Beautiful idea, piece. Check the other pieces as well, bracelet can be found HERE.

5. Another piece very appropriate my age (like I care, with my taste it's much easier to look like I am 17 or 21, depending on what mood I am in) - amazing little bag with french bulldogs sunning on folding chairs. Perfect, isn't it? Found HERE.

+ 1 I probably didn't tell you yet, but I am a huge fan of zebra pattern. But not on T-shirts, I prefer everything else. I have one zebra ballerinas and lately have seen great zebra pants, but they were XS, so I didn't buy them but at least I got money left to buy food… (meaning O will definitely fit into XS now…) And that's why I am in love with this beautiful zebra skirt! The skirt is HERE and check the others pieces as well - Zuzka made my graduation dress, HERE and I can only tell you the best about her!

6 komentárov:

  1. To tričko ♥ nemá chybu ! Prívesok so psíkom úplne chápem,keďže som psíčkarka,je to milé :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Že to tričko je úplne tip-top :)
      ;) som vedela, že ty pochopíš :)

      Odstrániť
  2. V tom případě by se mi hodil tenhle http://titimadam.com/titimadamshop/doggie-pendant/dachshund-shorthair-pendant/, i když náš jezevčík má krapet specifičtější postavu. :D
    Nápis WTF jsem zahlédla už dřív a je to pro mě přínosnější než jeho pravý význam. :D
    Ty šaty, co jsi měla ušité k promoci, jsou nádherné! Červená ti sluší. :)
    jinak já na zvířecí vzory moc nejsem, když už, tak jejích celé podobizny. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aa, ale aj ten je perfektný :D
      Súhlasím, "where's the food" je oveľa praktickejšia poznámka :D
      Ďakujem krásne, to už som párkrát počula a pritom na červenú až tak nie som, asi to zmením :))

      Odstrániť
  3. Pomóc, akurát na tú taštičku s buldogami si dala iný link a mňa to tak zaujímalo :D Milý výber vecičiek, ako vždy, a to tričko presne pre mňa - nenažratú :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aaa, ospravedlňujem sa, všetko opravené a ako má byť, ďakujem za upozornenie :D ja svoje články skoro vždy píšem v noci keď mám čas, takže niekedy sa mi takto zadarí… :D
      Haha, áno, to tričko by bolo aj pre mňa ideálne :D

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár ♡ (len z tých negatívnych som smutná :D